Tofas Team

Tam Versiyon: Bi akıl verin çıldırmak üzereyim.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bugün sabah hastaneye gittim. Aracı hastane otoparkına bıraktım ve yaklasık 8 saat sonra aldım. Aracı çalıştırdım bi tuhaf çalıştı. Önemsemedim ama yolda giderken arabanın bayıldıgını farkettim. Durdum baktım bişey anlamadım. Tekrar yola çıktım bu sefer de gazı sonuna kadar bastığımda arabanın titreme yaptığını farkettim evin oraya gelince bi yağına suyuna baktım. Bi eksiltme yok ama motor radyatör suyu kahverengimsi grimsi bi renge dönmüş. Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce araba conta yaktı yaptırdık aldık bidaha bi sıkıntı görmedim arabada ama bugün bunun olması yine contayı getirdi aklıma sorun ne olabilir bi yardımcı olun vallahi kafayı yiycem artık.
[Resim: 20170426_233811.jpg]
suya birşey karılşıyor ya yag yada gaz
Suda lpg kokusu var mı ?
Sanırım contan yine gitmiş suya yağ karıştırıyor rengine bak anlarsın zaten fazla kullanma öyle baktır ustaya değişecek derse değiştir.
abi bizim bi arkadaşın şahin vardı conta yaptırdı 1 hafta sonra tekrar conta yandı sebebi artık üst kapak sınıra gelmiş ve silindir kapağında dengesizlik varmış tekleme aşırı yapıyordu son zamanda
Sorun şimdilik çözüldü gibi arkadaslar. Gaz beynine giden hortumlardan biri kırılmış gaz geçişi sağlanamıyormuş bide karbüratör hava kanalı çatlamış onlar değişti. Şimdilik bisey gorunmuyor cok saolun yardımlarınız için.
(27.04.2017, 16:03)Kıvanç0101 yazdı: [ -> ]Sorun şimdilik çözüldü gibi arkadaslar. Gaz beynine giden hortumlardan biri kırılmış gaz geçişi sağlanamıyormuş bide karbüratör hava kanalı çatlamış onlar değişti. Şimdilik bisey gorunmuyor cok saolun yardımlarınız için.

bi alaka kuramadım ama işallah conta değildir biz 7senede 7 sefer conta yaptırdık 7. cide taşlamaktan kapak bitmiş çıkma takıldı bi daha conta yakmadı 8.cide motor yaptırdım adamlar kapakta bişey yok diye her sene conta yaptılar en son kapak değişince conta yakma bitti