Tofas Team

Tam Versiyon: Suan muaynedeyim 1. Kaldik 2. Aldim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaslar 90 model aracim bu sabh muayneye soktum benzibe aldm 5 dk nce hararet fln yapti hersey ustuste geldi benzinde rolantide tekliyo fln muayne istasyondaki cocuga dedim arac aliskin degil halden anladi gaza aldi sonuc olarak 2 agir kusur cikti hemn yaptirdim simdi sira aldim bekliyorum hadi hayirlisi.birde acta 3 takim ilk yardim seti var 4 tane reflektor var ama 2 side afif kusur yazmis anlamadim.
[Resim: 20170422_102923.jpg]
hafif kusurlara takılmaya gerek yok 2.ye gireceğiniz için sadece o ağır kusurlara bakıp diğerlerine de üstünkörü bakarlar .
Bende oldu bir keresinde.. Çoook eskiden.. :haha ağır kusuru Yaptırdım döndüm çok muhterem bi arkadaşa denk geldik.. Tekrar kontrol olduğunu söylememe rağmen ilk kontrol gibi başladı kontrole. Durumu izah ettim.. Ses yok.. Bakmaya devam ediyor.. Sesimi yükselterek söyledim bu defa. Birader 2.kontrol bu dedim.. Benden sonra bekleyen arkadaşları bekletmeye ne hakkın var bu sıcakta dedim.. Sağolsun girişken halkımız destek oldu.. Onlara para gelsin vatandaş onların umrunda mı diyen bi emmi vardı (adamsın emmii) :ok görevli Tamam beyefendi deyip arığa aldı baktı.. Onayladı..
Cok sukur 2.de gectik en guzelide o muayne onaylaninca tuvturkden yanlayarak cikmaz guzel oluyo 2 sene rahatizSmile
Geçmiş olsun kardeş. Helal sana :alkis
ben muayneye gitmeye korkuyom  :cry2
Valla hocam kaçış yok .. Bende gitmedim iki sene .. (fazladan)ama iki hafta içinde gideceuk :haha
Ama suna kesin eminim hafif kusurlari kafadan yaziolar 3 reflektor 3 yangin tupunu soforun yanina koydum 3 denede ilk yardim seti onlara yok yazmis .d farim normaldede ayarsiz ama far gecmis .d muayneye gircek arkadaslarada sabir ve sans diliyorum.
Muayenede benzine almak gibi bi zorunluluk yok dimi?  Confused
Var ustam. Ben öyle biliyorum. Benzinde çalıştırılıp kontrol ediliyor. Hatta ikisinde de kullanılıyor..
Sayfalar: 1 2