Tofas Team

Tam Versiyon: Geçmeyen çim lekesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın aleyküm millet bu gün işteyken telefonum çaldı bi belediye görevlisi aracımı olduğu yerden çekmemi söyledi park ettiğim yerde park yasak tabelası yoktu diye itirazda bulundum saçma bi şekilde çek kardeşim al arabanı git işimiz gücümüz var deyip kapattı iş yerim evime uzak olduğu için aldırış etmedim uyuzun teki boşveerr dedim akşam gidip baktım arabama park ettiğim yerin yanındaki park arazisindeki çimleri biçmişler benim hizamdaki tüm arabaların üstü yemyeşil toz olmuş büyük ihtimal çim tozu elimle sildim baktım çıkmıyor bi beze gaz yağı döktüm sildim daha beter oldu güneşte iyice yapışmış köpükledim iyice ovaladım hala nokta nokta lekesi var naparız nasıl çıkar bu bi akıl verin delircem vallahi Angry
Usta yazın eriyen asfalt eteklere yapışınca çıkarmak için tereyağı kullanıldığını biliyorum. Bi dene istersen.. Hızlı çarptığı için yapışıp kalmıştır.. Kazıyarak yada fırçalayarak çıkarmak değilde kendinden düşmesini sağlasan boyaya da zarar vermezsin. Ilık suyla da deneyebilirsin.. Zaten o telefon açan şahıslar biraz düzgün konuşsa hiçbir sorun çıkmayacak.. Geçmiş olsun.
(17.04.2017, 20:12)finder yazdı: [ -> ]Usta yazın eriyen asfalt eteklere yapışınca çıkarmak için tereyağı kullanıldığını biliyorum. Bi dene istersen.. Hızlı çarptığı için yapışıp kalmıştır.. Kazıyarak yada fırçalayarak çıkarmak değilde kendinden düşmesini sağlasan boyaya da zarar vermezsin. Ilık suyla da deneyebilirsin.. Zaten o telefon açan şahıslar biraz düzgün konuşsa hiçbir sorun çıkmayacak.. Geçmiş olsun.

Eyvallah Allah razı olsun. Ya bana dese ki kardeşim çimler kesilcek aracı alabilir misin diye tamam der giderdim ama çek kardeşim al arabanı burdan deyip pat diye kapatması uyuzuma gitti. Bakalım yarın sıcak suyla yıkayacam tereyağını denerim bi arkadaş pasta yaptır dedi ama çimler nokta nokta vurmuş kaportaya pasta makinası dönerken çizermi acaba bilmiyorum bakalım nolcak Frown
Ufak Bi bölgeye sür dene ustam. Yumuşarsa çıkar diye düşünüyorum. Benzinliklerdeki köpük ve basınçlı suyla ilk denemeni yap istersen.. Aracın metalik boya olmasa hele bide beyaz olaydı 4 lira masrafı vardı. Cif krem Smile yanında pasta cila halt etmiş.. O emmiye bende ayar oldum bak şimdi.. Onlar hep öyle.. Sanırsın park bahçe müdürü.. Ha layığıyla işini yapanlara lafım yok. Ama bu modellerde yok değil.. İnşallah hasarsız atlatırsın.
(17.04.2017, 20:28)finder yazdı: [ -> ]Ufak Bi bölgeye sür dene ustam. Yumuşarsa çıkar diye düşünüyorum. Benzinliklerdeki köpük ve basınçlı suyla ilk denemeni yap istersen.. Aracın metalik boya olmasa hele bide beyaz olaydı 4 lira masrafı vardı. Cif krem Smile yanında pasta cila halt etmiş.. O emmiye bende ayar oldum bak şimdi.. Onlar hep öyle.. Sanırsın park bahçe müdürü.. Ha layığıyla işini yapanlara lafım yok. Ama bu modellerde yok değil.. İnşallah hasarsız atlatırsın.

İnşallah bakalım nolcak yarın akşam iş çıkışı uğraşcam biraz sağ olasın :ok
Kardeşim CİF kullanmayı dene istersen. Ben bu tür lekelere öyle yapıyorum hemen çıkarıyor.
(17.04.2017, 21:55)Çağatay Alpaslan yazdı: [ -> ]Kardeşim CİF kullanmayı dene istersen. Ben bu tür lekelere öyle yapıyorum hemen çıkarıyor.

Metalik boyada yaramıyo diye biliyorum eski arabamda yapmıştım beyazdı işe yarıyodu ama bu arabada olur mu bilmiyorum
Boyacıya git bi parça üstübünün üstüne g3 faracle pasta dök yavaş yavaş üstübüyle geç bi dene
(17.04.2017, 22:24)qarabasan yazdı: [ -> ]
(17.04.2017, 21:55)Çağatay Alpaslan yazdı: [ -> ]Kardeşim CİF kullanmayı dene istersen. Ben bu tür lekelere öyle yapıyorum hemen çıkarıyor.

Metalik boyada yaramıyo diye biliyorum eski arabamda yapmıştım beyazdı işe yarıyodu ama bu arabada olur mu bilmiyorum

Denemesi bedava. Bi dene bakalım olabilecek mi?  Big Grin
Evet millet hallettim sonunda önce sıcak suyla yıkadım çıkmadı köpükledim ovaladım biraz çıktı sonra bi yıkamacıya gittim arabanın altını sıcak suyla yıkadıkları tazyikli makinayla yıkadım epey çıktı yarın gündüz gözüyle tekrar bakıcam Smile
Sayfalar: 1 2