Tofas Team

Tam Versiyon: yüksek devirde gaz kokusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar..

Birkaç gündür farkettiğim ayrıca denemek için yaptığım gaza yüklenmelerde farkettim içeriye ağır bir gaz kokusu geliyor. Ve bu koku rahatsız edecek kadar çok geliyor. Normal kullanımda sıkıntı yok ama yüksek devir ve 120 civarına geldiğinde koku geliyor. Başına gelen yada fikri olan var mıdır..
Arabayı eğer devir olarak zorluyorsanız normaldir.
Ustam surat yapamayacak mıyız.. Yada yaprak mikseri önceliğe mi alayım.. Faydası olur mu acaba..
Hava filtresi kutusundan kacirabilir kontrol edin arac yanmamis cig gaz atiyoda olabilir gaz fazla acik ise dip gaz yapinca aracta bogulma oluyomu yada gec devirlenme bu gibi sorunlar gaz ayari ile arac rölantide calisirken motor kaputunu acip hic baktinizmi gaz kokusu yogunlugu nerede diye
Usta hava filtresi şuan böyle. Arkadaki motora bakan burun kapalı ve kapağın içindeki conta sağlam ve dışından bez bantla kapattım. Karbüratör bakımını da yeni yaptım. Saplama vidalarının somunlarını fiberli somunla değiştirdim. Normal devirde de sıkıntı yok ama ne zaman surat yapmak istesem kabine koku geliyor. Camlar açık yada kapalı olsa farketmiyor.ayrıca rolenti de bu olay yok..
http://ibb.co/nrpxO5
(16.04.2017, 13:43)finder yazdı: [ -> ]Usta hava filtresi şuan böyle. Arkadaki motora bakan burun kapalı ve kapağın içindeki conta sağlam ve dışından bez bantla kapattım. Karbüratör bakımını da yeni yaptım. Saplama vidalarının somunlarını fiberli somunla değiştirdim. Normal devirde de sıkıntı yok ama ne zaman surat yapmak istesem kabine koku geliyor. Camlar açık yada kapalı olsa farketmiyor.ayrıca rolenti de bu olay yok..
http://ibb.co/nrpxO5

Aracın yakıtından memnunsan sıkıntı yok gibi gözüküyor arabayı zorluyorsunuz gaz kokusu gelmesi muhtemel benim araçtada ve arkadaşımın aracınıda  bi ara zorladığım  zaman hafiften bi gaz kokusu geliyor bunu ben normal olarak biliyorum tabi sizin araç gaz kaçırmıyorsa.
Toplamda 90 tl oldu gaz. 250 km geçti sanırım. Bu ay hem çok yüklendim hem de gazı remoil den aldım. En uygun orası var.. Bi 40 km daha görür sanırım.. Kaçak olsa geçen ay gibi 95 krş yakardı demi hocam. Smile iş çıkışı gene denedim rahatsız edecek kadar koku geldi.
gaz kokusu olduğuna eminsen kaçak vardır aracı zorlamayla koku gelmez en azından bende öyle
Evet hocam gaz.. Geniz yakan cinsten.. Sanırım denemenin yolu gazcıya gidip yüksek devirde kaçak kontrolü yaptırmak..
Kaçak vardır bence ben zorladigimda koku filan gelmiyor 91 model doğan L
Sayfalar: 1 2