Tofas Team

Tam Versiyon: Otomatik jikle L cubuk uzunlugu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar otomatik slx de otomatik jikle calisiyor ama soyle ilk marsa bastigimda devir dusuk 2-3 kez gaza bastigimda devir yerine geliyor veya jikle devreye giriyor.yani otomatik jikle ilk basta kendini hemen toparlamiyor.ilk calistirmadaki devir dusduklugu neden olur.
Bir de otomatik jikle diyaframina bagli L seklinde bir cubuk var. Bu cubuk somunla vidalaniyor diyaframa, bu cubugun uzunluk olcusu var mi?yani kivrik kismi ne kadar uzakta olmali?
aynı sıkıntıdan bende muzdaribim araç ısındıkça rölanti düşmüyor artıyor diyaframı dlinmiş di değiştirdim ama dediğim gibi sıkıntılı çalışıyor termikden gelen hortumunu çıkarttım bende nedir bu otomatik jiklenin ayarı
(23.05.2017, 18:26)talha006 yazdı: [ -> ]aynı sıkıntıdan bende muzdaribim araç ısındıkça rölanti düşmüyor artıyor diyaframı dlinmiş di değiştirdim ama dediğim gibi sıkıntılı çalışıyor termikden gelen hortumunu çıkarttım bende nedir bu otomatik jiklenin ayarı

İsindiginda dusmuyor siyah termihin hortumunu cikarinca dusuyorsa siyah termik arizali.
umarım öyledir öyle ise kolay artık değiştirip deneyecem yardımınız için teşekkür ederim
Soğukta rolanti düşük olur ısınmaya başlayınca 1 e sabit olması gerek
(26.05.2017, 10:55)serkan35x yazdı: [ -> ]Soğukta rolanti düşük olur ısınmaya başlayınca 1 e sabit olması gerek

normalde hic müdahalede bulunmazsa normal çalıştırmada düşük olur ve stop eder. Ancak otomatik jikle devreye girerse soğukta 1500 e kadar çıkarır ısındıkça düşer ve 900 civarına sabitlenir.