Tofas Team

Tam Versiyon: lastik sürtüyor önerileri bekliyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öncelikle selamın aleyküm . aracıma yeni jant taktırdım aynı ebatta lastiklerim değişmedi jant değişimi sırasında balans yapıldı yalnız problem şu ki lastik solmurluk davlumbazının en altına sürtüyor ne yapmak gerek? aracımın amartisör ve yayları orjinal kesik değil jant ise 175/70/13 öce jantlarımda aynı 13 inç ti ama sanırım bilezik kullanılmış öncesinde jant değişimini yapan arkadaş bu jantlarda gerek yok bileziğe ddi bende seslenmedimm , jantlarım cms61(havai). önerilerini bekliyorum??. şimdiden teşekkür ederim.
[Resim: 20170406_194509.jpg]
Öndüzenciye göstermen lazım
abi önceki jantta bi sorun olmadı bunu takınca rot balans mı bozdu diyorsun ozaman ?
Valla tofaşa en çok takılan jant lastikten birisidir zamanında bende kullandım bu modeli bir sıkıntı olmuş demekki sürtme var her durumda öndüzenci görecek düzeltecek sıkıntıyı jant lastikle alakalı olmayabilir
tam sol yaptığımda yani yalnızca dönüşte oluyor sürtme abi , asıl benim kafama takılan şey acaba bilezik takılı olmamasından mıdır diye bir fikir oluşması ,  çünkü abi öcekinde hiç sürtme olmazdı dönüşlerde . en uygunu yarın ilk iş rot balansçı sanırım ddğin gibi abi.
Bu jant tam bu arabaya göre bilezik gerekmez bijon aralığı 4x98 ben hiç bilezik kullanmadım dediğim gibi öndüzenci basitçe halledecektir
abi valla bir hevesle aldığım janttan  keyfim kaçtıydı inşallah ddğin gibidir de yarın bi bakıtayım sonucu yarın burdan yazarım inşallah farklı bir durum çıkmaz.
(09.04.2017, 22:16)celal15 yazdı: [ -> ]abi valla bir hevesle aldığım janttan  keyfim kaçtıydı inşallah ddğin gibidir de yarın bi bakıtayım sonucu yarın burdan yazarım inşallah farklı bir durum çıkmaz.

rot ayarın bozulmuş kardeşim büyük ihtimalle rot balans senin sorununu çözecektir.
kardeşim bozulmasını aklım almıyor önceki jantlarımda 13 tü şimdikide 13 lastiklerim aynı velhasıl aldığım jantlarda temiz gözüküyordu biraz şüphe içindeyim acaba aldığım jant mı eyeri büyrü de ondan mı bozuldu diye  yarın bir gösterecem rot balansçıya inşallah ddğin gibi ayarsızlıktandır yoksa sıkıntı büyük.
(09.04.2017, 23:06)celal15 yazdı: [ -> ]kardeşim bozulmasını aklım almıyor önceki jantlarımda 13 tü şimdikide 13 lastiklerim aynı velhasıl aldığım jantlarda temiz gözüküyordu biraz şüphe içindeyim acaba aldığım jant mı eyeri büyrü de ondan mı bozuldu diye  yarın bir gösterecem rot balansçıya inşallah ddğin gibi ayarsızlıktandır yoksa sıkıntı büyük.

kışın o sürtme kendi aracımda da oldu biranda. çukura falan girmedim, aracıda sakin kullanan birisiyim.sola tam dönüşte yapıyordu. tor balansçıya gittim rot ayarı bozulmuş dedi 10 dakikada halletti
Sayfalar: 1 2