Tofas Team

Tam Versiyon: Önerisi bilgisi olanlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
- Emniyet kemeri yol bozuk olduğu zaman şıkır şıkır ses çıkartıyor vidaları gevşedi diye düşünüyorum ama sıkılcak yerini bulamadım.
- aracın kapılarına yalıtım yapmayı düşünüyorum sadece kapı maliyeti ne kadar tahmininizce?
-sağ ön kapı ayna tarafından çok fazla rüzgar sesi alıyorum 110 ile giderken çözümü fitillrrden mi yoksa kronik olay mı?

Üşenmeyip okuyup cevap verenlere çok teşekkür ediyorum :ok
Emniyet kemerinin yenisini almanı tavsiye ederim içindeki makara ses yapıyor
Kapılara yapacağın yalıtımda ne kullanacağına göre değişir adetaş yapının sitesine bakabilirsin
Kare aynaların handikapıdır rüzgarda ses yapar malesef
kapıların içine yalıtımm yapıştırılırsa sesi keser mi? içeriye gelen ses genelde motor sesi
Kapı cıtaniz hasarli disa doru bakiyosa ses alir
Fitilleriniz iyice büzülmusse ses ali ya yenisi yada icleri e serum hortumu takabilirsin fakat kapilarin sert kapanir sesi kesmede ise yarar benimde sol on kapinin citasinda biraz kayiklik oldugu icin ruzgar sesi aliyor fakat icerisine serum hortumu koydugumda sesi bayagi kesti fakat tam anlamiyla kesmiyor cunki cita yamuk diger kapilarda herhangi bir problem olmadigindan onlarda ruzgar sesi tam olarak yok taktiktan sonra test etmistim130 da gidiyorum ama sol ön haric diger kapilardan ses gelmiyordu cok az vardi yagmur da ve ruzgar sesinde etkili yani serum hortumu tek sorun kapilar biraz sert kapaniyor
Emniyet kemeri icin zaten arkadas size sorunu ve cozumu söylemiş
(04.04.2017, 11:03)dembay1 yazdı: [ -> ]kapıların içine yalıtımm yapıştırılırsa sesi keser mi? içeriye gelen ses genelde motor sesi

Motor sesine pek takılmıyorum seviyorum çalışma sesini arabayı dinlemiş oluyorum hem. Kapıların içlerine değil de ön tarafa yapmanız lazım torpido filan sökülmesi lazım bildiğim kadar..