Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin pompası sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a cümleten 98 ie doğan var elimde ilk çalıştırmada benzinde pislik varmış gibi çalışıp daha sonra (1-2 kere gaza bastıktan sonra) düzeliyor ustama güveniyorum bu konuda tüm sensörler beyin buji bobin ne varsa kontrollerini yaptı  hiç birinde sıkıntı olmadıgını söyledi benzin pompasından kaynaklandığını söyledi bende Benzin pompasını değiştirmişken yüksek barlı bi pompa almayı düşünüyorum bana bu parça konusunda al tak şeklinde bir pompa önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

bu arada lpg de hiç bir sıkıntım yok


Konu başlığını koymayı unutmuşum bu arada Smile
Konu başlığını anladımda neden tekrar tekrar alıntıyla kendi yorumuna cevap verdinki karman çorman olmuş düzelttim flood korumasını delmek için forumda böyle bir yönelim var hiç doğru değil konu açarken aceleci davranıyorsunuz
kusura bakma reis yeni bir konu açıp kirletmek istemedim ama dahada beter etmişim Smile benzin pompası önerin varmı bu arada seni yakalamışken soralım Big Grin
Kardeş ie lerde ilk marşta biraz patırtılı çalışması gayet normal 1-2 gaz verirsin ki öyle yapıyorsun düzeliyor veya ısınınca yağ gibi olur, hiç düzelmezse bile benzin pompası ile alakası olacağını sanmıyorum boşa para harcama ustalar bu ie leri pek bilmezler sende sorun illa hallolsun dersen atıverirler birşey kafadan emin ol Smile Çok kafaya takıyorsan karbüratörü temizletip depo en az yarısı doluyken enjektör temizleyici katkı at benzin kırmızı yakana kadar sür benzin pompası işine hiç girme tavsiyem .
Ben bu sorun yuzunden gaz benzin kesici ve benzin pompasini orjinali ile degistim ama sorun devam etti. Karburatoru temizlettim alt flansindan agri hersey degisti. Dalgalanma calismama dip gaz yigilma sorunu gecti.