Tofas Team

Tam Versiyon: far tuşu ve Sigorta kutusu yandı eridi ...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi akşamlar , Bu akşam aracı yıkadıktan sonra ... Calıstırdım 5-10 kilometre kadar gittim , sonra bi yanık kokusu fark ettim  sigorta tablasında üstten sagdan 2. sigortanın resmen eridigini gördüm yuvasınıda eritmişti , ve Farları acan aşa yukarı inen dügmenin ordanda duman geldigini fark ettim ... sonrasında kontagı kapatıp , anahtarı cıkarttım halde ... farı tuşunu aşşa indirince kontagın acıldıgını gördüm ? NOT : 2 gün önce kilit kırılmıştı ve yeni kilit alıp takarken kilit soketinin ordan bi kablo baglantısı görmüştüm kara düzen ... onu tekrar aynı sekilde yaptım ... YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM ... Hayırlı akşamlar .
Far düğmesi bozulmuş anlaşılan arkasına ulaşıp fişini çekmelisin sigortadaki ısınma erime durursa anahtarı değiştirmen kafi gelir http://www.aktasotoyedekparca.com/Far-An...-2207.html
Teşekkür ederim falcon , o far dügmesinin oldugu yeri cıkarttım böyle soketten giden kabloya kara düzenle başka bi kablonun tutturuldugunu gördüm ... büyük ihtimalle tuştan yapıyor dedigin gibi ... yarın ankarada acık oto elektrikci bulabilirmiyim acaba işimi garantiye alıyım goturuyum ne elektrik sorunu varsa yapsın ... ?
Ben ankaralı değilim şimdi sana ne diyebilirimki Smile