Tofas Team

Tam Versiyon: Aracım Çalınmıştır. Doğan s 1998 bordo
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamın Aleyküm.

İstanbul Bağcılar dan 26.02.2017 Pazar günü saat 02:40 da evimin önünden bastın kilidi olduğu halde aracım çalınmıştır. Rengi Koyu Bordo tamamen orijinal sıfır aksesuar jant kapakları dahil 1998 model ön yampon sıfır sis yuvaları boş ve kaputunda boya kalkmaları ve çatlaklar var. Görenlerin ulaşmasını rica ederim. Tedbirli olun ben yandım siz yanmayın.
Emre Bayhan 05383694233
[Resim: IMG_5955.jpg]
Geçmiş olsun
Or....pu çocukları hırsız köpekler milletin malına göz dikiyorlar bunları bir yakalıycan :zopa :zopa
Şekli şemali kayana kadar vericen sopayı
Baston kilit olmasına rağmen daha ne yapalım artık anlamadım. Bende tehlikeli bir yerdeyim. Tesisatımı çalıp çalıp duruyorlar. Gizli kontak ta attım arabaya bide gps takmayı düşünüyorum her ihtimale karşılık sonuçta çok pahalı bişey değil. Alarmda takıcam yanı daha ne yapalım anlamadım. Bu ne o. Çocukluğudur çözemedim. Geçmiş olsun ustam. Bağcıları bilirim. Eskiden bu kadar yoktu olsada tanıdık eş dost bi şekilde bulunuyordu. Çok garip bi yer olmuş şimdi. Geçmiş olsun tekrar
geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda bulunur.
Geçmiş olsun 29.01.2017 gecesi 3.20 civarlarında pendikten 3 araç çalındı benimkide dahil o gece çalınan bütün araçlar bulundu benimkinden bi netice çıkmadı Allah kimsenin başına göstermesin çok kötü bi durum.

Kamera kayıtları falan varmı acaba 

http://www.tofasteam.com/konu-aracim-calindi-bakabilirmisiniz-30776
Geçmiş olsun, inşallah bulursunuz
Geçmiş olsun abi bulunur inşallah araban

Şerefsizler bizimde teybi ve ruhsatı çaldı hala bi ses seda yok.Gidip ruhsatı yeniden çıkartacaz
Kardeşler Allah razı olsun. Vallahi GPS cihazı koyun başka çare yok. Kesinlikle tavsiyemdir. Gizli kontak birde GPS. Sakın ihmal etmeyin. Kamera kaydı var ama çok karanlık görünmüyor. Allah karşılaştırsın diyim ne diyim. O zaman kimin malını çalmışlar niye çalmışlar anlatacam onlara.
Ustam karabayır veya üçyüzlü esenler tarafına bak derim. Eskiden oralara götürürlerdi
Sayfalar: 1 2 3