Tofas Team

Tam Versiyon: haporler yardim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
cumleten selamun aleykum oncelik ses sistemi ve urunler hakkinda cok arastirma yaptim suan arabamda var arka pandizotta 2 adet pioneer( ts a 6996 650 watt) var ama bir cok formlarda herkes pioneer in orjinalinde 650 watt yok die yazmislar ve teruddette kaldim.Ben 2 adet daha alip arka pandizotu 4 lemek istiyorum ama bu orjinallik kafamda karisiklik yapti bilgisi olan varmi bu pioneeerin 650 watt olanlarinda suan 6976 var aklimda 550 watt ama herkes bunu oneriyor seri numarasi ve hologrami mevcut bu urunde aa benim aldigim 650 liklerde ne hologram nede seri numarasi vardi ama piyasadiki butun bu urunu satanlara baktim hicbirinde seri numarasi yoktu ve biraz olsun rahatladim hatta ses sistemini baglattigim yerde bizzat denedim 650 watt olani hicbir fark yoktu bnm 650 likle amfide tek kanalda denedik. pioneer hangi serini alacagimi bilmiyorum hangisi sizce orjinaldir vs. yardimci olursaniz sevinirim biraz uzun oldu Smile)
Nereden aldın 6996 ları.Bu 600 650 watt modellerin sahte olma durumu 3 3.5 sene önceki şeyler.İlk 6994S modelinde duyuldu çakması çoktu ama inceleyince belli oluyor zaten.
urunu gittu gidiyordan aldim sahin elektro diye bir magazadan 200 tl almistim %25 indirim vardi ama seri numarasi falan yok hapolerde kutusunda hologramda yoktu emin deilim orjinal mi deil mi.
o zaman tekrar 6996 650 watt alacaksın uyumlu çalışsın hepsi ben 6995s almıştım kutunun üstünde hologramı vardı senin hologram dedigin hoporlörün üstündeki hologrammı ona fazla takılma sahteden ziyade made in wietnam yazsın yeter arkasında made in china yazan modelleride varmış heralde hiç denk gelmedi.
Hoparlör kutuyla gelmesi lazım kutunun bi köşesindede illaki pioneer hologramı oluyor yeşilimsi bişey.Hoparlörün arka tarafındada seri numarası yazar köşe bi yerde.Hiçbiri yoksa büyük ihtimalle sahtedir.Ama ben çok fazla duymadım bu aralar sahte ürün.Olanlarda belli zaten uygun fiyatlı oluyor yada görüntü aynı ama marka farklı oluyor.Pioneerın kendi sitesine girip üyelik alabilirsin seri numarasını bulabilirsen hoparlörün oraya giriyosun numarasını orjinalse onaylıyor zaten

Yada buraya detaylı ön arka sağ sol tweeterının resimlerini falan at belli olur
Senin bagajda bas kabin var bence ovale girme bir takım mid ekle arkaya
[Resim: Screenshot_20161019_174206.png]

aldigim haporlerler bunlar kutuyla geldi tabiki ama kutuda yesil hologram yoktu ama made in vietnam china faln deil piyasada ayni urunden var 3 4 yerde baktim hic birinde seri numarasi yok ama kutularda hologram var baktiklarimda.

mustafa abi arkaya mid at demisin arkaya mid normelde onlere takilmiyomu kapi cepliklerine ??
abilerim eğer bagajınızda subwoofer varsa oval hoparlör almayın gidin mid takımı alın oval hoparlörlerde crosover olmadığı için high mid low sesleri karışıtır mid takımında crosover olduğu için sadece mid sesleri ve high yani tizleri verir.hem sesi açtığınızda bozma yapmaz
(05.03.2017, 00:51)Hsn035 yazdı: [ -> ]abilerim eğer bagajınızda subwoofer varsa oval hoparlör almayın gidin mid takımı alın oval hoparlörlerde crosover olmadığı için high mid low sesleri karışıtır mid takımında crosover olduğu için sadece mid sesleri ve high yani tizleri verir.hem sesi açtığınızda bozma yapmaz

crossover olmayan oval hoparlör yoktur.Sence crossover olmasa o tweeterlar veya midrangeler nasıl çalışacak ovalin üstünde ?
kardeş kolonları hepsi burada dan aldım. 4 adet pıoneer 600 wat. tam ortaya da 1200 lük sonny bass yerleştirdim.şahane bişey çıktı ortaya  Winkhepsiburadadan şaşma orjinal
[Resim: 20160908_091534.jpg]
Sayfalar: 1 2