Tofas Team

Tam Versiyon: motorsıklet elektrık tesısatı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
herkeze ıyı gunler.
[Resim: 15421018_1374133239298034_4242582676025358193_n.jpg] bendekı go kartın elektrık tesısatını aktıf hale getırmek ıstıyorum ama bır turlu saglam bır devre seması bulamadım. bazı motorsıkletcılere sordugumda arabyla aynıdır dınamo bağlantısı dendı ama yinede bır sonuc elde edemedım bayagı arastırdım  cozum bulamadım.
[Resim: konjektor_151rs.jpg]
konjektor veya regulator denen bır parca var su an bağlı ama sadece bu var aku yok sımdı ben buna aku bağlasam nereye bağlıybılırım  nasıl bağlrım birde dınamo uzerınden gelen komurler ve sargıların kabloları var.
motor calıstıgında mantıken dınamodan elektrık cıkısı verıyor regulator belırlı sevıyeye dusuruyor ama ben bu cıkısı nereden alacam adamın bısısı aku olmadan elektrık olmaz dedı ? oda saçma geldi bana özetleyecek olursak bunu ben nasıl aktıf hale getırebılırım ?
konjektörün dinamo ile çalışabilmesi için aküye ihtiyaç var diye biliyorum hocam yanlış olmasın ama aküsüz yürüterek mi yapacaksınız ilk çalıştırmayı
usta su an ayak marsı var onunla calıstırıyorum atesleme tesısatı falan var konjektorde baglı durumda uzerinde saglam marş motoruda var onunla calıstırmak ıstıyorum o yuzden elektrık tesısatı lazım bana ustda oyle dedı akusuz elektrık gelmez dıye ama blmiyorum ne derece dogrudur