Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaşla Almaya'ya gitmek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Almanya München de kuzen var malum orda arabalar cok ucuz ;şahinle gidip komple motor, sanzıman koltuk falan doldurmayı dusunuyorum arabam ne yakar 1994 şahin uzunyol için nelerin bakımı yapılmalı yardımcı olurmusunuz Huh
manisa/münchen
Aklına ne geliyorsa. Motor lastik ön takım frenler elektrik tesisatı.
Saka gibi yolda yakacagin yakiitla burada yaptirisin araci yolda basina ne gelwcegi bellli degil [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] kac km ona gore hesab yap karli cikarmisin diye

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen max git gel 4 bin yaksa gene kar bmw recardo koltuk Türkiyede o kadardır

bmw 3.20 fiyatları orda 500 euro fiyata veriyorlar
yakıttan önce euro 3-4-5-6 mevzusundan arabayı avrupa sınırlarına sokacaklarmı acaba ?
lpg aynı fiyata geliyor euro yu  tl cevirince
Dostum yakıt bence önemli değil. En azından tofaşınla Almanya ya gitme maceran olur. Yani zarar etsende şahinimle gezdim dersin. Asıl sorun aracın yolda arıza yapması. O yüzden iyi bakım yapılması gerekiyor.
Usta Sanayide Yağ Değişimi Yaptır Benzin Filtesini Değiştir Lastiklerin Yeni Olması Lazım Orjinal Boyut Lastik Jant Yap Alttakım Sıfırlanması Gereki Ve 2 Tane Sitetme Koy Bagaja Ne Olur Ne Olmaz Bir Adet Donanımlı Takım Çantası Yakıt Konusuna Birşey Diyemeyecem Frown Tüp Küçükse Sıkıntı
Kartalı Bi Yenileyeyim Benim'de Bi Hayalim Yurt Dışına Çıkmak Aracıma Güvenirsem Affetmem Giderim Ben Big Grin  . Gitmeden Önce Bakımlarını Eksisiz Yaptır. Yalnız Yol Rahat 2 3 Gün Sürer Söyleyeyim Onuda Hesaba Kat Maliyetten Önce Orada Daha Önce LPG Kullanıldığını Oradan Kişilerle Sohbet Ettiğimde Hiç Söylemediler Yani LPG Var orada satıyorlar gibisinden gidersen şayet benzin alacaksın orada büyük ihtimalle  + TL ve € Farkınıda Göz Önünde Bulundur  , Geçiş Konusunda Sıkıntı Yaşamassın Diye Düşünüyorum Neticede Muayene Sigorta Evraklar  Tam Olacaktır .
(26.02.2017, 23:28)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Kartalı Bi Yenileyeyim Benim'de Bi Hayalim Yurt Dışına Çıkmak Aracıma Güvenirsem Affetmem Giderim Ben Big Grin  . Gitmeden Önce Bakımlarını Eksisiz Yaptır. Yalnız Yol Rahat 2 3 Gün Sürer Söyleyeyim Onuda Hesaba Kat Maliyetten Önce Orada Daha Önce LPG Kullanıldığını Oradan Kişilerle Sohbet Ettiğimde Hiç Söylemediler Yani LPG Var orada satıyorlar gibisinden gidersen şayet benzin alacaksın orada büyük ihtimalle  + TL ve € Farkınıda Göz Önünde Bulundur  , Geçiş Konusunda Sıkıntı Yaşamassın Diye Düşünüyorum Neticede Muayene Sigorta Evraklar  Tam Olacaktır .

benide alsana abi Smile

valla abi giden var videolar var yani ama araçta 120 km altı gideceksin aracı orta devirlerde bağrıtmadan götüreceksin yani az yaktırcaksın aracın HGS bandrölü ve passportun yanında olacak az biraz ingliççe gerekli.
ve yanına 2 tane 10litrelik bidonda benzin 4şişe su yemek piknik tüpü motor yağı filtre benzin filtresi karbüratör hava filtresi kayış alıcaksın stepne tekeri 2 tane olcak ek akü olacak yemek ihtiyacı olacak piktink tüpü olacak. eğer orda park yerlerin uyursan kapılar kitlenmiyorsa yaptırılıcak (çalıyorlar. depo dahil) yanına en az 3000€ ve üstü 2000tl alacaksın ve kuran-ı kerim benzinde gazda full ve euzu besmele çektikten sonra hazırsın abi.