Tofas Team

Tam Versiyon: Eksozdan Su Gelmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamın aleyküm arkadaşlar uzun süredir forumda değildim bugün benim problem olarak gördüğüm bi durum için fikirlerinizi alıcam.. Aracım rolantideyken eksozdan hafif şekilde su geliyor. araçta su eksiltme yok tüm contaları yeni değişti..Ustama sorduğumda motorun randımanlı çalıştığını gösterir bi problem yok dedi ama fikirlerinizi almak istedim.. Çoğu tofaşta gelmezken neden benim arabamdan geliyo.. Teşekkürler
Contalar yeni değiştiyse korkma. O sıvı su değil çiğ yakıttı yanlış hatırlamıyorsam. Bi kaç yerde okuduğuma göre motorun iyi olduğunu gösteriyor. Yani kafan rahat olsun.
Merhaba Furkan
Bu egzozdan su atma olayı ara sıra bende de oluyor. Benimde conta ıvır zıvır geçen yaz değişmişti. Ustalara bende soruyorum sana dediklerinin aynini diyorlar. Fakat ben olaya su taraftan bakma gereği duyuyorum. Örneğin: araca gaz ayarı yapilacaginda aracı 3000 3500 devir bandında bagirttirirken bu su olayı biraz daha artıyor veya benzinde çalışırken jikle1.kademede çekili olduğunda egzoz resmen tukuruyor ? yani bana kalırsa yanmayan gaz çıkıyor gibi yada benzin tam yanamadigindan ama ustalar farklı konuşuyor bende sorgulamiyorum artık ?
kardeşim benim aracimdada ilk çalıştığında atıyor bende çok araştırdım yakıtı iyi yaktığıdan atıyor dediler birde buharlaşma olduğu için yani kafanı takicak birşey yok.
















[Resim: IMG_20170204_152036.jpg]

image hosting
yorumlarınız için teşekkür ederim. aracımın yakıtı biraz arttı gibi bununla bir ilgisi olabilir mi acaba