Tofas Team

Tam Versiyon: Gösterge Paneli Hakkında Acil Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Gösterge panelimin çoğu ışıkları yanmıyor kaç yere sordum herkes şaşe almıyordur sigortanı kontrol birde lambalar patlaktır dedi son olarak birine sordum oda komple değiştir gösterge paneli al dedi ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olurmusunuz bunu çalıştırmanın yolu yokmu acaba ? 

Sağ Sol Sinyal , Dörtlüler , El Freni , Yağ ve Jikle ikaz lambaları yanıyor sadece geriye kalan aklınıza hangi ikaz lambaları geliyor sa onlar yanmıyor yardımcı olurmusunuz lütfen ? 
Tam bilmiyorum ama Önce bi lambarını değiştir benim de akü lambası yanmıyor ben önce lambası değiştircem bazılarıda kısık yanıyor önce lambaları değiştir bence sonra diğer hangi ısık yanmıyorsa onun gösterdiği şeyi konturol ettir yani emniyet kemeri yanmıyorsa veya sönmuyorsa emniyet kemeri ni kontrol ettir tamamen mantıksal söyledim tam bi bilgim yok inşallah yardımcı olurum
Ampullerin patlaktır. Kontrol et. Sigortalara boşuna bakma benim göstergedede yanmayanlar vardı. Sigortalar sağlamdı. Göstergeyi söktüm baktım 5 tane ampul patlak.
Tabloyu sökeceksin ampulleri değiştireceksin t5 dipsiz ampul var onlarda sadece akü simgesinde t10 dipsiz var
Ama patlak olmayanlarda var onlarda yanmıyor
Mesela hangisi yanmıyor resim ekler misin ?
Ve patlak olmadığına nasıl emin oluyorsun ?
göstergeyi söküp soketlerini ve ampüllerini kontrol et
Beyler bugün gösterdim adam ampullere baktı patlak dedi kendi taktı bitane yandı lambanın biri hatta emniyet kemeri lambasıydı sonra eyw dedim çıktım 200 m gittim baktım lamba sönmüş sonra parçacıya uğradım 50 kuruş verdim 4 tane lamba aldım şimdi hem onlar hemde adamın taktığı lambalar yanmıyor hiçbişey anlamadım ben.
Hangi lambalar bunlar tek tek yaz
(27.02.2017, 23:10)Falcon417 yazdı: [ -> ]Hangi lambalar bunlar tek tek yaz

Kardeşim hani sağ ve solda bulunan bir bölüm varya düz tornavida ile çıkarılan bir parça var orada 2 solda 2 sağda ikaz lambaları var bunlar ve benzin lambası için baktırdım adam benzine gerek yok onu salla dedi sonra işte o dediğim yerleri düz tornavida ile çıkarttı arkasında ki vidayı söktü sonra göstergeyi çekti kendine lambaları çıkarttı baktı bunlar patlamış dedi sonra kendinde varmış onu taktı kontağı çevirince soldaki yerde bulunan Emniyet Kemer ikaz lambası kırmızı olarak yandı ohh be dedim çalıştı falan sonra çıktım ordan 200 mt gittim bi baktım sönmüş sonra durdum ben söktüm geri uğraştım ettim hiçbir şekilde yanmadı sonra parçacıya uğradım 4 adet lamba aldım taktım hepsini yine yanmadı şuan yeni alıp taktığım lambalar var göstergede ne yapıcam bilemedim.Resimde ekledim oradan anlayabilirsin.
[Resim: 6ee1fd98111d39a2b844172f85be7048.jpg]
Sayfalar: 1 2