Tofas Team

Tam Versiyon: Oto yıkama şampuanı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar arabayı hep Çeşme suyuna hortum takıp fırçayla yıkıyordum artık sıkıldım değişiklik istiyom arabayı fırçayla yıkıcam gazeteyle yada mikrofiber bezle kurulucam önerdiğiniz ucuz fiyata şampuan var mı hem camlar hem kaporta hem jantlar hem farlar için
Ben bunu kullanıyorum carpex cilalı oto şampuanı Migros'tan aldım 8 tl gibi fiyatı vardı şimdi kaç lira bilmiyorum , kullanımı bi kova suya 2 kapak dök yeterli , plastik aksamlardada leke bırakmıyo.

fırçayıda boşver şu ele takılan süngerden al oda ucuz bişi zaten.

silmeyide mikrofiber bez kullan.

[Resim: ldzYNQ.png]
Arkadaşa katılıyorum fırçayı boşver ele takılan süngerlerden al ben onlardan kullanıyorum. Bu arada ben Formula1'in ürünlerini kullanıyorum gayet memnunum pasta cilasını kullanmıştım hoşuma gitmişti. Sonradan cilalı oto şampuanınıda aldım leke bırakmıyo ve aracı cila çekilmiş gibi parlatıyor. Benzin istasyonlarında yada marketlerde bulabilirsin genellikle shell benzinliklerde oluyor.

[Resim: IMG_3942.jpg]
Buda linki
[url=http://www.hepsiburada.com/formula-1-konsantre-cilali-sampuan-473-ml-pm-otfalff15016][/url]
Denizli'de fuarda gezerken görüp aldığım ürünlerdir. Uzun zamandır kullanıyorum. Yıkama ve nano ciladan sonra araba ışıl ışıl oluyor tabi bunlar microfiber eldiven ve kurulama bezi ile yapılıyor. Fiyatlar biraz tuzlu ama gerçekten araç ben buradayım diyor.


[Resim: KENOTEK_BRILLIANT_WASH_1_L.jpg]

[Resim: SHOWROOM_SHINE.jpg]