Tofas Team

Tam Versiyon: çıtırtılı çalışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ilk öncelikle herkese kolay gelsin 92 model benzinli şahinim var istanbulda oturuyorum yaklaşık son 2 aydan beri şöyle bi sorunum var.araba ilk çalıştıgında motorsesi gayet iyi fakat biyere gidip geldim zaman çıtırtılı çalışmaya başlıyoor.ayrıca şöyle bisorum daha olacak benzin otomatigi bozuk olursa ne gibi sorun açar. şimdiden teşekkür ediyorum.
Sayın üyemiz ,kurallarımız gereği lütfen sol taraftaki üye kimlik bölümünü doldurunuz
Çıtırtlı çalışma nasıl yani anlayamadım Huh
Benzin otomatiği bozuksa lpgden benzine geçtiğinde araç benzini çekmez çalışmaz doğal olarak
arkadaş benzinli demiş. sanırım lpg yok aracında
arkadaşın dedigi gibi motor soguk oldugunda sorun yok ısınınca çıtırtılı ses gelmeye başlıyor.benzin otomatigi yüksek süratlere çıkmada etkili olur mu
arkadaşlar daha açıklamalı bilgi verirseniz sevinirm
sen bize daha açıklayıcı bilgiler vereceksinki bizde sana ona göre yardımcı olalım =)
Kardeş motordan çıtır çıtır inceden ses geliyorsa buji kablolarına bak elektirik atalaması oluyor çıtırdıyor. ama gece karnlıkta bak. benim başıma geldi kabutu bi kaldırdım kabloların ordan yıldızlar çakıyo sanki çıtır çıtır.
arkadaşlar sorunum hayla devam ediyor.92 model şahin araçta lpg yok benzinli araç ilk çalıştıgında sesi gayet normal ama motor ısınınca dikiş makinası gibi çalışıyor (çıtırtılı) çalışırken bunu anlatıyordum.sübap ayarı yaptıralı 6 ay oluyor araç fazla kullanmıyoruz .sık sık sübap ayarı bozar mı araç ilgilendiginiz için teşekkür ederim.
motorun bitikse sübap ayarını sürekli bozar kardeşim.benm arabamda haftada bir yapıyoz bunu. bildiğin dikiş makinesi sesi zaten
Sayfalar: 1 2