Tofas Team

Tam Versiyon: Arka koltuk döşemesinden yay fırlamış!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a Arkadaşlar,
Dün farkettiğim bir olay canımı sıktı biraz, arka koltuğun ortalarında uç tarafa yakın bir yerde döşemeden bir yay ileri doğru uzanmış kumaşın altından bayğı da belli oluyor ve büyük ihtimalle birileri oturup kalkarken kumaş amanla yırtılıp o yay dışarı çıkıcak. Sizce ne yapmalı, acaba bi döşemeci o kumaşı söküp yayı yerine oturtup eskisi gibi orjinal hale getirebilir mi kumaşı?
Arkadaşlar bi önerisi olan yok mu yahu:-/
Valla döşemeciye göstermekte fayda var .Döşemeci orayı açacaktır yapılabilecek bişeyse yapar mutlaka.Yani benim aklıma başka bişey gelmiyor.Yerinden çıkmışsa en azından kaynak yapılır yerine takılır.
Bi göstericem artık inşallah hallederlerConfused
hocam son durumdan beni de bilgilendirirsen sevinirim
Orkun bey kurallarımız gereği ilk olarak kendinizi tanıtmanız gerekmektedir.Ayrıca ana sayfadaki forum kurallarımız bölümünü okuyunuz.Aksi taktirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
http://www.tofasteam.com/forum-forum-kurallarimiz
http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri
merhaba eski bir döşemeci olarak cevap yazmak istedim yayı döşemeciye gittmedende halledebilirsin resim çekip korsan yardımcı olurum.


kolay gelsin
arkadaşlar aylardır okul dolayısıyla yazamadım fotoğraf çekip koyucam buraya
Herkese selamlar

aynı şekilde benimde arka koltuğun oturma yerinin iki tarafındanda yaylar tabiri caizse oturana batacak şekilde çıkmış durumdaydı. bende oturma yerini söktüm ve çıkan yayların tam altından ufak süngeri cizdim ve çizdiğim yerden pense sokup yayları aşağıya doğru çektim. sonuç olarak artık yaylar kimseyi rahatsız etmiyor. Smile)