Tofas Team

Tam Versiyon: Tuşlu Sinyal ve Vw golf polo far anahtari Yapilabilir mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum arkadaslar.Ben sinyalleri tus ile yapmayi dusunuyorum kafamda bir proje var ama olur mu bilmiyorum.Dusuncelerinizi alabilir miyim ?
Bir de su lux arabalarda olan far anahtarindan dusunuyorum..
Ozellikle Vw golf polo da bulunan tek anahtar ile cevirilen cinsten ?

Mumkun mu sizce yapilabilir mi
yuvarlak far anahtari belki yuksek goguslerde olabilir sol taraftaki bos goze yapilabilir ama sinyalleri.bilmiyorim
Sinyal Belki Sıkıntı Ama , Anahtar Projesi Yüksek Göğüs Düşük Göğüs Fark Etmez Olur
Bence olabilir sadece mantık değişcek çalışma prensipleri bütün arabalarda aynı. Kabloları doğru tak güzel bi yerede sabitle tamamdır. Yerinide far anahtarını söküp diğerlerinide uygun bir şekilde yerleştirirsen oraya koyabilirsin.
Youtube'da gezerken rastlamıştım VW far anahtarını tofaş düşük göğüse uygulamışlar bence uğraşınca yapılabilir. Bi bak istersen fikir edinebilirsin.
Bu videonun linki
(23.02.2017, 22:02)TheJackaL yazdı: [ -> ]Youtube'da gezerken rastlamıştım VW far anahtarını tofaş düşük göğüse uygulamışlar bence uğraşınca yapılabilir. Bi bak istersen fikir edinebilirsin.
Bu videonun linki

yanlız videodaki araba fenaymıs beya ugrasmışlar belliki
Aynen Smile ilk izlediğimde baya dikkatimi çekmişti. Düşük torpidoyu fiberle yüksek torpido yapmışlar. Ne ararsan var araçta Big Grin
Adam uğraşmış güzel olmuş ama arabanın güzelim torpido ile konsola yazık olmuş delik deşik. o düğmeleri farklı bir yerde hep bir araya toplayıp delmek zorunda kalmazdı birde double din teyp için fiber ile göğüsü kaplamış bence onada gerek yoktu onun yerinede tek din indash teyp taksa daha orjinal olurdu ama volkswagen far anahtarı gercekten çok başarılı olmuş yanlışım varsa düzeltin Smile