Tofas Team

Tam Versiyon: Trafikte Başıma Gelen Olay
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar dün izmir selway outlet po istasyonuna su almak için girdim önümde son model wv transporter vardı ben marketin önüne park ettim tam arabadan inecekken transporter geri geri gelip yanıma yanaştı sahibi arabama dokundurdun dedi bende ne saçmalıyorsun dedim hani nerede dokundurmuşum iz bile yok arabam sarsıldı dedi kafan mı güzel dedi bende senin kafan güzel dedim bir kaç şey daha söyledi göstericem sana dedi kes ulan dedim takmayıp markete girdim biraz bekledi daha sonra plakanı aldım dedi basti gitti benim aracım şahin herhalde sigortası falan yok sanıp para 
koparmaya çalışacaktı aklınca diş gösterince bastı gitti ne iftiracı şerefsiz insanlar var Allah bilir dandik dsg'si titretmiştir plakayla bir şey yapabilir mi arkadaşlar.
Herhangi bir hasar yoksa sıkıntı çıkmaz... gitsin istediği yere şikayet etsin sende şikayetçi olursun bu durumda. Hukuksal olarak hiç bir sıkıntı yok... her gün uğraşıyoruz bu kafalar ile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(30.01.2017, 10:36)huricane yazdı: [ -> ]Herhangi bir hasar yoksa sıkıntı çıkmaz... gitsin istediği yere şikayet etsin sende şikayetçi olursun bu durumda. Hukuksal olarak hiç bir sıkıntı yok... her gün uğraşıyoruz bu kafalar ile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabadan inmeye bile cesaret edemedi elinde fotoğraf falanda yok zaten aracına çarptığım falanda yok çizik bile yok aracında amacı para koparmak biraz daha uzatsaydı ağzının payını verecektim oralı olmadım çekti gitti.
haşlasaydın bi güzel en azından sopa levya yok mu araçta
İnsanın sabrıyla oynar böleleri sakin olmakta yarar var ama Stres amaçlı bikereliğine girebilir  Big Grin
sen ne olur ne olmaz o olayı gören kamera varsa kaydını iste. kameranın olmadığı yerde arabaya çekiçle vurur bu plakalı araç vurdu kaçtı der uğraşırsın boşuna. böylelerini alıp dsg şanzımana oturtacaksın
(30.01.2017, 21:29)59ZZ242 yazdı: [ -> ]arkadaşlar nasıl konu açılıyor bilen varmı yazarsanız sevinirim 
59ZZ242

http://www.tofasteam.com/forum-marmara-bolgesi-75
sağ tarafta YENİ KONU yazıyor kardeşim
Sen cidden vurmuş ve kaçmış bile olsaydın o olay yerini terk ettiğinde hak talep edemez yani beklyip polis çağırıp kamera veya görgü tanığı ile tutanak tutulması gerekirdi yani yasal olarak birşey yapabilceğini sanmıyorum
hiçbir şey yapamaz kardeşim merak etme. plakayla birşey yapılmaz. sn adama gerçekten vurmuş olsan adamın durup polis çağırıp tutanak tutturması gerekirdi. ve polisin kamera kaydı bulup seni karokola çağırıp sigorta poliçeni alması gerekirdi. kaldı ki adam basmış. seni arayan poliste yok. için rahat olsun.
Sen vurmamana rağmen vurdu diyorsa bunun adı namertliktir
Sayfalar: 1 2