Tofas Team

Tam Versiyon: Sadece İlk Marş Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Aracımın marş motoru yeni elden geçti burçları dağılmıştı değişti aküm 72 amper tek bir sorun olmaya başladı sabahları ilk marşa basarken basılı tutuyorum araba marşı kesiyor kesik kesik basıyor sanki akü bitik gibi sonrasında çalışıyor bunu gün içinde hiç tekrar etmiyor 20/50 yağ kullanıyorum yağ kalınlaştığı için olabilir mi ? yoksa marş motorumun kollektörü gidici mi ?
Avanstan da yapabilir
Bendede aynısı var benim usta avans oynamıştı rolantide motor yüksek sesli calısıyor diye sessiz hale getirdi iyi olmasına oldu ama sabah bu sorunu yapıyor marş kesilmesi gibi avansı ben kendim çevirsem sıkıntı çıkarır mı?
Geçen gösterdim avansı normal arabanın ama bilmiyorum niye böyle yapıyor
(28.01.2017, 15:45)CrawLy yazdı: [ -> ]Geçen gösterdim avansı normal arabanın ama bilmiyorum niye böyle yapıyor

Aynı sorunu bende çekiyorum kardeş bak konuda açmıştım http://www.tofasteam.com/konu-sabahlari-calisirken-mars-kesilmesi-30678?highlight=mar%C5%9F+kesilmesi

takipteyim
Baktım şimdi konuya bende takipteyim distribütörüm söküldü geçenlerde yönü kaymış olabilir tekrar kontrol ettiricem
Havalar soğuk bundan dolayı motor yağı problemi olabilir diye düşünüyorum arkadaşım aracını bırakmıştı iki gün çalıştırmak için biraz uğraşmıştım onunda avansında sıkıntı yoktu aldı götürdü arabayı daha korunaklı bir yerde duruyor evinin bahçesinde ,telefonda konuşurken marşı çevirdi tık marş aldı hemen benim burda açıkta kaldığında problem oluyordu
Abi Bizdede Bu Sorun Oluyor Aynısı
sabahları normal bu şekilde çalışması havalar çok sert mekanik parça sonuçta donma yapıyor bobin telleri yavaş dönüyor marş motoru koruma kapağı var ondan alıp takmak lazım aslında ama nekadar işe yarar bilemiyorum.
Sorun büyük ihtimalle avans yüksek kardeşim. Hatta ilk bas bikaç çevirsin zor zor sonra kapat kontağı tekrar bas daha rahat cevirir. Avans yüksek olduğunda.
Sayfalar: 1 2 3 4