Tofas Team

Tam Versiyon: Dereceli Eksantrik Açık Hava Filtresi Ve Dengesızlık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
97 Şahin S  Karbiratörlü Aracımda  Açık Hava Filtresi Ve 296 Dereceli Eksantrik Ve 0.6 Piston Mevcut Motor Yeni Rektefelı 1 Ay Olacak.

Araç 2. Viteste Rolantide Gitmesi İmkansız Gıbı Bısey  Sureklı Teklıyor Ve Hangı Vıtes Oldugunun Onemı Yok 1800 Devir Altına Dustugunde Yıne Tekleme Var  Agresif Kullanımda Hıc Bı Problem Yok  Araç Boşta Rolantide  Eksozdan Cıkan Ses Kesik Kesik Çıkıyor  5 Usta Gezdi  Kimse Bişey Anlamadı Hele Son Gittiğim Usta  Pistonun Biri Ters Takılmış Dedi Orda Umudumu Yitirdim Bu Arabayı Duzene Nasıl Bındırıcez.

Derecelı Eksantrık Takılı Diye Sente Ayarında Herhangı Bı Degısıklık Olmalı mı Orj. Motorun Sentesı Çentiğindeyken Derecelide Çentik Farklı Yere Gelir mi.?

Motor Uzerınde Hararet Ve Fanmusuru Dısında Müşür Bağlatınları Komple İptal.

Cut Off Sistemi Komple İptal Sanırım. 
Manifold Uzerınde 2 Adet Müşür Bağlantısı Gibi Bişey Var Onlar İptal.

Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Gaz beyni normal küçük beyinlerdense yetiştirmiyo olabilir bı kaç kişi daha atmoya geçip sırf bu sorun yüzünden orijinale döndü. Majör beyin tavsiye ediliyor ki 296zatrn yüksek bı derece rölanti sarsıntılı olur o normal ama tekleme hatta stop etme durumuna gelmesi beyinden olabilir.
Yalnız Yakıt Fark Etmıyor Gaz Ve Benzınde Tekleme Konusunda Fark Yok .

Eksantrıkten Dolayı Araçta Tekleme Oluşmaz  Değil Mi?
Hep aynı sıkıntı dereceli takıldığında rölantiyi çözemiyorlar. Ya usta bilgisinden yada parça dan. Aç kapa süresi uzun olduğundan rölantide sıkıntı oluyor. mantıken araca gaz beyninden gazın biraz fazla gitmesi gerek buda rölantinin yüksek olması anlamına geliyor düzeni yakalaman için. ver gazı düzelsin Smile
2bin devrin altina dusmez derecelide rolanti


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
296 dereceli takan bir üyemiz vardı videoda rölanti düzeni devri görünüyor bu aracın subap ayarından şüpheliydim ona rağmen durum bu


Konu sahibinin anlattığına göre karbüratör problemli gibi jikle falan iptal etmişler ama baya bi batırmışlar sanırım
dereceli araçların % 80 inde aynı sıkıntı oluyor belli devir altında arac kompresyon saglayamıyor toplamıyor yuksek devir istiyor Smile büyük vites düşük devir gidemezsın . Hep devirl gitmen gerekli
@Melih_267
Kardes 296 hangi marka ayarli kasnak takildimi subaplar buyudumu avans ayari yapildimi atesleme gucsuz olursa sirkeleme yapar bilgi verirmisin..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende aynı sorunu yaşadım karburator ayarı yaptırdım şimdi 2 vitesde gaza basmadan geze biliriyorum karburator memeleri büyütülmüştü galiba
benim arkadaşın arkadaşında 296 dereceli vardı. Antalya da Deli metin yapmış. Ama rolanti on numaraydı orjinal arabanın ki gibi çalışıyordu ne tekleme ne stop etme vardı.
Sayfalar: 1 2 3