Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan SL 96 model olur mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben bir ay önce 96 model doğan sl aldım. Araştırmalarıma rağmen böyle bir model görmedim. 93 ten sonra doğan sl yok, 93 sonrası hep slx ama aracımın ruhsatında herşey açıkça yazıyor Doğan SL 1996 model diye.. Bu konuda iyi bilgisi olan var mı? Ayrıca arka koltuklarda kafa başlıkları ve kol dayana da yok.. Yüksek göğüslü, ön camlar otomatik, Kapılar slx Kapıları ve Hidrolik direksiyonlu aracım..
Aracın slx ama ruhsat çıkarken yanlışlık yapmışlar
Abi senin dedigin gibi sl ler 93 te bitti ve geriye slx le s kaldi seninki dogan s olabilir
abi arabanın akü tarafındaki sağ farın üstüne gelen panjur kısmına bak, orada model no, şase no, motor no, renk vs. bilgiler olan gümüş renk bir etiket olması lazım. eğer yoksa araba kazalı olabilir.

öyleyse far yıkama tesisatına bak. şayet varsa araban SLX tir. Eğer yoksa araban S tir. örneğin bnm araba 94 model doğan S ve 16 yıldır bizde. ilk aldığımız yıl üzerindeki tamponda sadece sis yerleri vardı. sis tesisatı ve düğmesi de vardı. fakat far yıkama tesisatı için tamponda delikler yoktu. zaten öyle bir su tesisatı da yoktu. o tamponla taş ve mıcır birikintisine çarptım. sadece çatladı. ama babam anlar diye değiştirdim. daha sonra defalarca aldığım orjinal veya bursa tip tamponlarda aynı sağlamlığı göremedim. bence o tampon fabrikanın koyduğu tampondu. fakat 96 S modellerde tofaş far yıkama ve sis lambasını nasıl uyguladı tam emin değilim. benimkisi sadece bir fikir..
Yav bir yere bakmasına gerek yok tofaşın modelleri belli bu tür hataları sıkça duyuyoruz 93 model doğan s varmı demişti birisi bana öyle bişey yok tabiki sahibine anlattık 93 model doğan sl yazmamışlarda doğan s yazmışlar

Misal bizim siteden eski bir konu araç sahibi aracını doğan SL sanıyor ama araç slx

http://www.tofasteam.com/konu-model-yili...ru-mu-8350
Bende 93 SL vardı ruhsatta murat 131 yazıyordu  Big Grin  Adamına göre değişiyor harfiyen doğru yazanda var başka model yazanda