Tofas Team

Tam Versiyon: Bor Power Yağ katkısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bor power yağ katkısı kullanan var mı ne gibi faydaları gördünüz 30 lira 250ml cidden dedikleri kadar şahane bişey mi ?
[Resim: 8017_DB57_069_B_444_E_94_F1_88_C57_AB391...DC_tmp.jpg]
Bunu Yatak Vuran Araçlara Kulanılıyor Diye Biliyorum
bunu cok faydasını gördüğünü söyleyen de var fark olmadı diyende.
2013 yılında oto yıkamacıda çalışıyorken bu üründen satıyorduk o zamanlar çok iyi bir üründü fakat sonradan bozdular satmayı bıraktık. Şu anda ürünü düzelttiler mi bilmiyorum ama bana sorarsan uzak dur derim.
İllaki kullanacağım dersen de yağ ve yağ filtreni yeniledikten sonra motor sıcakken yağ çubuğunun oradan koy ve motoru 20-30 dakika rolantide çalıştır veya normal devirde 20 km yol yap
Kardesim motorsilk diye bor katkisi var dunyaca taninmis bir marka turk bilin adami buldu turkiyede herzamnki gibi adamin bulusuna deger vermediler motorsilk 100 yilin bulusu odulunu kazandi tavsiye ederim
ben aldım,kullanmaya fırsat olmadı.motorda sorun yok,kapak sübaplar yeni,pistonların iyi dedi usta.belki motorun ömrü,performansı artar diye koyacağım.zaten yağ ve filitre yeni değişti.inşallah işe yarar.zararı olacağını zaten sanmıyorum.
motorsilk al benim araba yatak vururken koymuştum motor bitik olduğu halde yatak sesini kesmişti motor daha sessiz çalışmaya başlamıştı.