Tofas Team

Tam Versiyon: 30 luk ihtiyar başkasına yar oldu gidiyor :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın Aleyküm Aile,
2014 ağustosta aldığım 1987 doğanımı dün araba pazarında satmış bulunmaktayım kapora aldım bu hafta içerisinde satışını devredeceğim inşallah. Çoğu kez dert yansamda masraf açsada hakkını ödeyemem ilk göz ağrımdı benim millete gırgır şamata için malzeme olsada nice yeni nesil gücünün yettiği araçları tek tek tokatladıkça makaraya alanların yüzündeki şaşkın ifadeleri görmek bana yetti Smile ve şimdi veda zamanı 5200 Tl ye satmış bulunmaktayım. Allahın izniyle 97 - 2000 model aralığında UNO SX bakmayı planlıyorum A dan Z ye bakımını yaptırıp yine bi 3 - 5 sene kullanmayı düşünüyorum Doğan konusunda dünya kadar soru sordum hiç tereddütsüz ilgi gösterip yönlendirenler oldu hepsine teşekkür ederim. Elektrikten anlamayan adama Merkezi kilit montajı bile yaptırdınız ya helal size Blush  ve bir başkası artık inşallah iyi bakar ona gözüm kalmadı ama gönlüm sanki vermesemiydim diye söyleniyor içimden hayırlısı olsun bakalım bir süre tabanvay devam edeceğim daha sonrasında nasipse yeni araç arayışlarına gireceğim inşallah herkese teşekkürü borç bilirim saygılar...
[Resim: DSC_0004.jpg]

upload image online
İki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah daha iyileri olur
(23.01.2017, 09:42)npinarci18 yazdı: [ -> ]İki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah daha iyileri olur

Eyvallah Niyazi kardeşim inşaallah
Hayırlı olsun Onur abi
hayırlısı olsun inşallah kafanıza göre istediğiniz aracı almak nasip olur.
hayırlısı olsun allah gonlune gore versın
ne yaptın sen uno doğanı aratır hiç bir araç tofaş kadar güzel değildir
Hayırlı olsun onur :ok
Hayırlı olsun bende uno düşünmüştüm fakat tipine ısınamadım doğan aldım.Aslında çok hoş pratik kullanışlı araçlar zevk meselesi bendeki biraz.Yoksa bizim arabalardan daha yeni teknoloji daha üstün .
Allah razı olsun Abiler , Kardeşler teşekkür ederim hepinize Elbette Tofaş ta büyüyüp Tofaş tan vazgeçmek zor oldu ancak malum direksiyona benden başkası da ortak çıkınca işin rengi ister istemez değişiyor Smile Uno yu eşim için alıyorum bütçemin yettiğince daha da güzel araçlara sahip olmak isterim tabiki de Blush  Ama buralardayım yine bi yere gitmek yok sıcak kardeşlik ortamı bırakılmaz.

Saygılar,sevgiler.