Tofas Team

Tam Versiyon: polyester bez gerdirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bu ilacini felan nerelerde satiyorlar ? Sadece fibercilerde felanmi oluyor
Oto boyası satan yerlerde satılıyo çoğunlukla
Eski perdelerdende yapabilirsiniz baklava gibi kat kat koyarsınız sağlam olur
bu işi evde yapmış biri olarak söylüyorum. Bez hiç önemli değil. Zaten üstüne keçe koyup yeniden karışımdan süreceksin. Oradaki bezin amacı alttaki iskeletin şeklini vermek.
daha hiç polyester çalışması yapmak nasip olmadı ama youtebeden izledigim binlerce çalışmalardan, anladıgım kadarıyla masrafa gerek yok normal bez olabilir evde buldugun yeterki kaplayacagın yere yetsin üstüne cam elyaf çok faydalı olur bezin altına zımba makinesi varsa elinde iyice gerdirip yaparsan daha saglam temiz bir iş çıkar diye düşünüyorum.

polyesteri kullanacagın düzeyde koy kutunun içine sertleştiriciyide fazla koyma ilk başlarda acemi oldugun için hemen donarsa birdaha kullanamassın az koyarsan yavaş yavaş yapmaya başlarsın.
Big Grin
(17.01.2017, 19:29)exsantric yazdı: [ -> ]daha hiç polyester çalışması yapmak nasip olmadı ama youtebeden izledigim binlerce çalışmalardan, anladıgım kadarıyla masrafa gerek yok normal bez olabilir evde buldugun yeterki kaplayacagın yere yetsin üstüne cam elyaf çok faydalı olur bezin altına zımba makinesi varsa elinde iyice gerdirip yaparsan daha saglam temiz bir iş çıkar diye düşünüyorum.

polyesteri kullanacagın düzeyde koy kutunun içine sertleştiriciyide fazla koyma ilk başlarda acemi oldugun için hemen donarsa birdaha kullanamassın az koyarsan yavaş yavaş yapmaya başlarsın.
Big Grin

deneme yaptım 12 ama bez gerdirme olarak yapmadım duz zemine direkt elyaf uyguladım ilk başta çabuk dondu yarısı çöp oldu sonradan alışıyor insan ama  birde bu polyesteri sürdüğümüz fırcayı tekrar kullnmak ıcın bır yol yokmu  fırcada donuyor sonra fırcada cöp en azından 1-2 defa kullnabılsek iyi olurdu
Nabarsan yap 2ciye kullanamazsın fırçayı donduğu zaman bidaha çözülmez
acaba donmaması için ynında tiner dolu kaba atsak kullanmadıgım zaman
Valla dene diycem ama o reçine yanıcı bi madde tiner le nasıl bi reaksiyon gösterir bilemem denersende açık bi alanda denemelik yap bi kere dikkatli bi şekilde
aynn sımdı aklıma geldi yanıcı oldugu rıske atılması sıkıntı en iyisi polyester yapn yerlere bir danışmak malzemeyı alırken sorarım  nasıl kullanılıyor dıye
Sayfalar: 1 2 3