Tofas Team

Tam Versiyon: Sigorta
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
geçen seneye yaptırdığım 550 tl lik sigortam 14 plaka olmasına rağmen bu sene 1.500 - 3.900 e kadar var araba zaten 5.000 tl çok şaşırdım sizde bi bakın
Plaka olayi bitti ikmaet ettiginiz adrese gore sigorta cikiyor ayrica piyasada uygun sigorta yapan firnalar var ben 350 ye yaptirirken bu sene 700 lira odedim ve plakam izmir piyasayi arastirin oyle yapin derim.
Valla bende kartala 1600 tl sigorta ödedim
Arkadaşlar Türkiye deki tüm firmalardan kendiniz online fiyat alabilirsiniz. Sbm.gov sitesi var. Ruhsat sahibinin tc si ve plakayla 9dk içinde canlı teklif alınabiliyor. Ve ordaki fiyatla sigortamı yaptırdım.bi göz atın derim.
arabayı yeni mi aldın ?
bnm araba babamın üstüne ve 34 plaka. ikamet ist. 29 aralık 2015 te sumbo japan sigorta en ucuzuydu ve 550 TL ye yaptırmıştım. bzm muameleciye o şirket bu yıl 780 TL civarı teklif vermiş. diğer şirketlerin teklfine baktım, adı sanı duyulmamış bir şirkete yaptırdım. 550 TL en ucuz oydu. MAPFİRE sigorta mı ne..
Benim araca da marpfre en uygun teklifi verdi. 534 lira. O şirket genel sigorta şirketi ustam.. Onlardaki exper başka hiçbir firmada yok. Ve küçük bir firma değil. Emin olabilirsin.
Sbm de teklif no çıkıyo nasıl yapıcaz bunu ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trafik sigortası teklif alma sayfasına gidiniz yazıyor hocam. Ordan kimlik türü numarası ve plakayla teklif alıyorsun. 9 dk içinde geliyor cevaplar.
9 dk içinde bittide sayfa sağa doğru kayıyomuş ben sadece teklif no görünce fiyat nerde acaba dedimde sonradan çözdüm sağolasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi