Tofas Team

Tam Versiyon: su boruları neden şişer
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selamünaleyküm cümleten.
Benim aracın ilk conta değişiminde farkettik manifolddaki su delikleri tıkanmış. Zor temizledik şişme geçmişti. Geçen nisan gibi eksantrik ve takım conta değişti. Bugün yine farkettim motordan radyatöre giden hortum şişmiş. Hortumu sıkınca yedek depodan hava çıkıyor. Motor soğuyunca da aynı hortum büzüşüp yapışıyor. Eksantrik değişirken kapağı taşlatmaya götürdüm kapak sonda diye taşlamadı kapakçı. Bu sene koyduğum antifriz de devirdaim değişirken çoğu gitti. Tekrar antifriz katacağım bu şişmenin başka bir nedeni olabilir mi. Yardım bekliyorum.. Selametle.
Havasını almayı deneyin ben ilk antifiriz koyduğumda aynı durum büzüşüp yapışmıştı hortum radyator kapağını açınca havası cıktı kapattım bidaha olmadı
Yarın sabahtan antifrizi tekrar doldurayım diyorum kısmetse. Önce kaloriferi bir güzel temizleyip musluğunu değiştireyim sonra antifriz. Onu bende yaptım ama gelgelelim yine şişti. Bu arada arabayı sıkıştıran biri değilim ustam. Normal giderim sıkıştırıp conta yaksam tamam ama daha çözemedim.
Aracın o şişen hortumu eskiyip özelliğinide kaybetmiş olabilir Mustafa Abi, bndede aynı sorun oldu usta değiştirdi düzeldi
Kardeşim hortumlar takım olarak yeni. Eski hortum değil. Alttakilerden biri patlamıştı komple değiştirmiştim. Yarın antifrizi doldurayım inşallah normale döner. Teşekkür ederim kardeşim.
Radyator kapaginin icindeki yayi ve pimi söküp deneyin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi