Tofas Team

Tam Versiyon: Motor soğukta çalışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar aracımı gece benzine alıp kapatmama rağmen sabah soğukta  çalıştıramıyorum araç 92 model şahin elektronik ateşlemeye cevirmişler araç boğuluyor sanırım ancak araç ısındıktan sonra tek çevirmede alıyor dün birde marş motoru kitlendi 2 kere marş bastım çalışmadı 3.denememde marş motoru hiç bir şekilde dönmüyordu kontak açıkken bir kaç dakika bekledim daha sonra kapatıp tekrar marş bastım bu sefer çevirdi soğuktan olma ihtimali var mı yoksa marş motorum gidici mi ?
düz karbüratör mü slx karbüratör mü var üstünde ?

Tüpte de aynı sorun varmı eksik okumuşum ? Frown
(03.01.2017, 11:54)Killpop yazdı: [ -> ]düz karbüratör mü slx karbüratör mü var üstünde ?

Tüpte de aynı sorun varmı eksik okumuşum ? Frown

Düz karbüratör tüpte de boğuluyor gaz kokusu yayılıyor her yere benzinde ise bazen çalıştırıyorum araç 10 saniye çalışıyor boğulur gibi olup tekrar stop ediyor.
Sibop avans ayarı aklıma geliyor daha bilgili kişiler daha doğru cevap verixektir.
Birde dugmeyi ortaya al marsa bas alir gibi oldumu tupe cek birde tupte role varmi
(03.01.2017, 13:57)kazdali yazdı: [ -> ]Birde dugmeyi ortaya al marsa bas alir gibi oldumu tupe cek birde tupte role varmi

Düğmeyi ortaya aldım alır gibi oluyor motor çalışıyor gazı sabit tutmama rağmen 10 saniye çalışıp duruyor boğularak anahtarı 1 ve 2 konumuna getirsemde sonuç aynı tüpte röle var ancak ışığı yanmıyor.

(03.01.2017, 13:23)Killpop yazdı: [ -> ]Sibop avans ayarı aklıma geliyor daha bilgili kişiler daha doğru cevap verixektir.

geçen ay yeni yapıldı.