Tofas Team

Tam Versiyon: Patırdama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
S.A arkadaşlar bugun arabanın aküsünü ölçmek için çalıştırdım herşey normal gaz yemesi vs. sonra kapattım camları sildim babam bi çalıştır dedi rahat çalışıyormu diye çalıştırdım bu sefer marş süresi biraz uzadı çalıştı rölantide sıkıntı yoktu gaz verince patırdamaya başladı neyse kapattım tekrar bastım hemen aldı marş devam ediyordu. Benzine geçtim aynı sorun benzindede devam etti benim aklıma motor kulağı geldi hem biraz eski duruyor hemde patırdarken çok oynuyordu ama şöylede düşündüm motor patırdarken kulağın öyle oynaması normal gibime geldi. rölantide sıkıntı yok belli bir devire gelince başlıyor.
(11.12.2016, 12:57)yucinx yazdı: [ -> ]S.A arkadaşlar bugun arabanın aküsünü ölçmek için çalıştırdım herşey normal gaz yemesi vs. sonra kapattım camları sildim babam bi çalıştır dedi rahat çalışıyormu diye çalıştırdım bu sefer marş süresi biraz uzadı çalıştı rölantide sıkıntı yoktu gaz verince patırdamaya başladı neyse kapattım tekrar bastım hemen aldı marş devam ediyordu. Benzine geçtim aynı sorun benzindede devam etti benim aklıma motor kulağı geldi hem biraz eski duruyor hemde patırdarken çok oynuyordu ama şöylede düşündüm motor patırdarken kulağın öyle oynaması normal gibime geldi. rölantide sıkıntı yok belli bir devire gelince başlıyor.
Kardesim bobin distribitorden yapar disbiritorun icinde meksefe platin oluyor ondan yapar

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi onuda dusundum su felanmi girmistir diye ama o 5 dakika icerisinde hic suyla ugrasmadim meksefede yeni degisti. Zaten distirbutoru benim sokmem olanaksiz gibi birsey vidalarinin basi silinmis
monifolt contasına bak su kacırırsa pistona su verir
Yarin bi bakayim suyuna rolantide calisirken hic su eksiltmemisti. Abim bugun carsiya vs gitti gidisinde sıkıntı yok dedi zaten belli devire cikinca azaliyor dedi tekleme degilde sarsiliyor motor.
Bugun araba calisirken buji kablolarini sökerek denedim 1-2-3de sıkınti yok 4de kabloyu sökunce fark olmuyo buji kablosu ates atiyor acaba araba yag yaktigindan bujimi yaglandi diye dusunuyorum uygun bir zamanda bujiyi söküp bakacagim.
İnşallah conta değildir bujiyi söküp bakarmısın
Abi yarin buji anahtari bulup sokmeyi deniyecegim denerken sunuda yaptim distirbutorden kabloyu söktum bir kablo taktim diger ucunuda bujiye taktim bisey degismedi kabloyu söktum biraz uzaklastirdim kivilcimi bujinin basina atinca rolanti baya duzeliyor gibi oluyor yanimda biri olmadigindan gaza bastiramadimda tam duzelip duzelmedigini anlamak icin
Konuyu dağıtmadan bi soru sorayim buji anahtarı kaçlik oluyor
@La1end38  21mm oluyor
Sayfalar: 1 2 3