Tofas Team

Tam Versiyon: Ses Sistemi Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Tofaş Doğan S aracım var öndeki 13 CM hoparlörlerden birisi patladı tek hoparlör ses veriyor haliyle kötü oluyor bir arkadaşın önerisi ile ön 2 kapıya 16 CM hoparlör takmak için kullanılan pandizot varmış 2 tanesi 70 TL böyle bişey alıp 2 tane de 16 CM fiyatı uygun Hoparlör alıcam siz hangisini önerirsiniz ? Birde Teyp alıcam Roadstar ama karar veremedim Anfi ve Subwoofer yok güzel ses almak istiyorum gerekirse Arkayada pandizot alıp 16 CM hoparlör takabilirim.Siz neler öneririsiniz ? 

1.Teyp 2.Teyp

Yukarda 2 adet link verdim hangi teyp iyi ? Güzel ses almak istiyorum sadece şimdiden teşekkürler.
Bunları bi değerlendiriyim peki hoparlör için ne önerebilirsin ? Kapılara ve arkaya pandizot olsa olur mu ? 
bunların hiç birisi yaramaz sana alacaksan pıoneer jvc sony kenwood gibi markalara yönelmen gerekiyor.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-mvh-0...PIOMVH08UB

http://www.hepsiburada.com/pioneer-mvh-1...IOMVH150UB


(05.12.2016, 13:38)tayfun_3438 yazdı: [ -> ]Bunları bi değerlendiriyim peki hoparlör için ne önerebilirsin ? Kapılara ve arkaya pandizot olsa olur mu ? 

olur neden olmasın kapıya degilde arkaya yaptırsan daha güzel olur pandizot istiyorsan şöyle güzel bişey olması gerek hazır satılanlar düzgün durmuyor.
Onlere yapmayin bosuna onlere harcamayin sonucta anfi felan kullanmicaksiniz arkaya pioneer 6975s alirsaniz cok guzel isinizi goruru onlere de sadece tiz koyarsaniz on tarafi doyurur eksiklik yasamazsiniz on tarafta teyp olaraktan da pioneer jvc kenwood alpine felan alin roadstar dan guzel ses alamazsiniz hem ilerde anfi felan takarsaniz bidaha teyp almak zorunda kalmazsiniz bide cok istiyosaniz onde 16 cm pioneer in 16 cm kolonlari var comp almayin teypte verim alamazsiniz coaxilal alin