Tofas Team

Tam Versiyon: Radyatör Tavsiye ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selamlar, yaklaşık 2 ay önce hararet konusu açmıştım subap ayarı vs. yaptırdım sonuç alamayınca radyatörü değiştirmeye karar verdim. üzerindeki alüminyum olduğu için işlem yapılmıyor.
internette erksan marka bakır 3 sıra 195 tl
yetsan 220
kale 230

erksan alsam kötü mü acaba ?
bendede aynı olay oldu 100 den aşağı harareti indiremezdim 3 sıra süper bakır radyatör dediler taktırdım şimdi arabyı sıkştırdığım halde 80 i gezmiyo
bu markalar arasında yetsan daha iyidir bana göre. Kale marka olanlarda üretim hatası çıkıyor ve geri almıyor.Parçaçılar boykot kararı aldı. Erksanı bilmiyorum. Kendi aracımda yetsan var bir sıkıntısını görmedim. Ama fiyatları pahalı başka sitelerde arama yap derim. 180-200TL arasında geziniyor fiyatları.
(30.11.2016, 11:17)huricane yazdı: [ -> ]bu markalar arasında yetsan daha iyidir bana göre. Kale marka olanlarda üretim hatası çıkıyor ve geri almıyor.Parçaçılar boykot kararı aldı. Erksanı bilmiyorum. Kendi aracımda yetsan var bir sıkıntısını görmedim. Ama fiyatları pahalı başka sitelerde arama yap derim. 180-200TL arasında geziniyor fiyatları.


yanlışın olmasın, abi kale candır daha 1- 1,5 ay önce taktırdım kale 3 sıra süper radyatör 87/92 hathat marka müşür + antifiriz dolumu bu zaman diliminde gram su eksiltme olmadı geçen açtım baktım agzına kadar dolu hafta sonu dik rampada 90 a bile gelmiyor şıkıştırmama ragmen okdar diyeyim tavsiye ederim ben 270tl +müşür 18 tl +radyatör + antifiriz degişimi  55 tl para verdim ustayada işçilik antifiriz kendinden.


ucuz bulabilirseniz kaçırmayın  kale veya yetsan olabilir benim parçacıda sanırım yetsan yoktu kale satıyolar.


yetsanda iyidir arasında seçim yapacak olsam yine kale alırdım yetsanda olabilir fiyat performans bakımından tavsiye edilecek ürünler benim radyatörün üretim yılı 2016 gösteriyor ustaların hepside tavsiye ediyorlar yanlız kullanıcılar tasarruf edecegim diye alimiyum alıyorlar hareret ve performansda biraz sıkıntılar yaşıyorlar.
(30.11.2016, 10:25)g_bilgi yazdı: [ -> ]selamlar, yaklaşık 2 ay önce hararet konusu açmıştım subap ayarı vs. yaptırdım sonuç alamayınca radyatörü değiştirmeye karar verdim. üzerindeki alüminyum olduğu için işlem yapılmıyor.
internette erksan marka bakır 3 sıra 195 tl
yetsan 220
kale 230

erksan alsam kötü mü acaba ?

dostum bende aliminyum vardı üstünde 90 gelmezdi hiç. klima dolayısıyla 3 lü süper bakıra geçtim 90 nı geçiyor şimdi aliminyum güzel bence.
Alüminyum sıkıntı olur çok soğuk havalarda. üst ve alt kısmı plastik olduğu için çatlama yapabilir.Kale'nin eski kale olmadığını biliyorum. Belki düzeltmişlerdir durumu.
Her neyse sonuç olarak üretici-komisyoncu-tüketici bu dilimin son halkasıyız bu sebeble bu işlerin dedikodusu çok oluyor.
Benimde hararetle başım dertte iken 4 sıralı bakır sipariş edicektim neredeyse, kış aylarını düşününce vaz geçtim=))
Benim alüminyum 100 den aşağı hiç düşmüyor çalıştığında 10 dk sonra 95-100 arası hep
Anladığım kadarıyla yetsan
Çünkü erksan için kimse bi şey demedi

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende şurda 10 gün önce  radyator aldım [Resim: smile.png]  konumu bilen bilir sanayiden aldım 200 TL ye markası ERKA sana tek şunu söyliyebilirim markaya takılma kale,yetsan, felan hepsi aynı yani yeterki 3 sıra bakır olsun.  [Resim: Okey.gif]
Erka aldım iki ay önce musur devirdaim antifiriz kayış değiştim 100 den aşağı inmeyen hararet şimdi 90 a gelmiyor. Erka tavsiye ederim fiyati 200 tl
Bi radyatörcü bana kale yerine yetsan al ondan daha iyi demişti, yetsan kullanıyorum sıkıntı yok araçta. erksanada alt kalite diyolar.
Sayfalar: 1 2