Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg yedekparca sitesinden gaz beyni alanlar buraya...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamunaleykum arkadaslar geçen cuma günü lpg yedekparca sitesinden atiker yeni nesil karburatorlu gaz beyni aldım bugün gazciya gittim montaj ve ayar için gazci bu beyinden bende çok var istersen sana bedava vereyim dedi hepside bozuk dedi baktım beyinlere gercekten de benim aldığımla aynı beyinlerdi ve tarihleri 2015 ve 2016 idi elinde en az 10 tane var hepside problemli imiş banada takmayalim bu beyini dedi gazı çok veriyor dedi ve ayar tutmadigini soyledi bu beyinden alan kullanan varmı ? Sorun yaşayan varmı ? Beyinin fotoğrafı asagida şimdiden teşekkürler.

[Resim: AnARzp.jpg]
Ben o markayı genelde tavsiye etmiyorum kullanıcı şikayetleri benzer zaten forumda arama yapınca çıkar çoğu
Ürünün iadesi değişimi yok mu peki ?
Bende mimgas almıştım 6 ay sonra gümm fatura vs kaybettiğim için hiç koşmadım arkasından
Selamlar hocam, benim araçta 2014 yılında takılma atiker lpg sistemi var komple. Arabayı aldığım şahıs taktırmış. 1.5 senedir çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.

Tabii kendim taktırsaydım lpg'yi, lovato tercih ederdim. Atikerden memnun olan sayısı çok az gördüğüm kadarıyla.
Değerli cecaplariniz için teşekkürler aracın uzerindekide atiker marka idi ama bu yeni beyin baya bir dandik gorunuyor ve malzeme kalitesi gerçekten çok kötü yarın ilk işim iade etmek olacak ve sunuda belirteyim beyinin uzerindeki atiker yazisi lazerle yazılmış yani Çin malı gibi birşey
Atiker = Pişmanlıktır
Aracimiz 91 Şahin düz motor vikars marka onerirmisiniz yada hangi marka beyin almaliyim ?
Benimde gaz beyni fema marka motor sıcakken çalışmamaya başladı bende bundan almayı düşünüyordum hangi marka önerirsiniz ?
Bence bundan almayin. Ben geri iade edeceğim ürünü en iyisi atiker bayisinden almak.
Bende bu siteden akl marka aldım sorun yaşamadım hiç güzel beyin ancak muaynede beyin değiştiği için sorun çıkıyor seri numarası uymuyor montaj tadilat raporu ve gaz sızdırmazlık istiyor
Sayfalar: 1 2 3