Tofas Team

Tam Versiyon: Giderken elektrik gitti.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm dün gece eve dönüşte araç komple elektrik kesti seyir halindeyken 2 saniye sonra tekrar geldi sonra biraz daha gidince elektrikler tekrar gitti fakat bu sefer gelmedi dörtlüler teyp korna kapı otomatikleri felan calısıyor fakat kontağı açınca hiç bir tepki yok neden olabilir ? Bütün sigortaları kontrol ettim hepsi sağlam sigorta kutusunuda biraz ileri geri oynattım tık yok.
Takipteyim aynisi bana da olduyor kendi kendine duzeliyor
Ustaya götürmedin mi? benim araç çalışmada çalışmıyor kontağa elektrik gelmediği için.Vurdursanda calısmıyor yani.
Sağ amortisörün arkasından köşeden içeri giren kontak besleme kablosu var tam o noktada soketlidir oksit yapınca kesme yapar benimde şuan oksitli vakit bulup değiştiremiyorum ara ara gidip geliyor elektrik Big Grin
o zaman ben bi sanayiye geçip bakayım oraya sanayiye çektim bıraktım aracı.
Yav ya dediğim yerdedir sorun ya da direksiyonun altında o kablonun fişinde sorun vardır ya da kontağın kendinde sorun vardır çünkü iki tane kontaklı + çıkışı var kontağın aküden geleni ikiye ayırıyor bunlardan birinde voltaj olmayabilir ama inşallah kaputun içinde dediğim yerde temassızlık vardır basitçe halledilir öbür türlü yeni kontak falan gerekecek
Gidip bakayım direksiyon altındaki bakaliti söktüm oynattım oraları bi değişiklik olmamıştı dün gece.Birde parklar'da yanmıyor kontağa bağlı olmamasına rağmen.
İnşallah sigorta kutusu değildir parkların yanmamasıda iyi bişey değil ya bakalım ne çıkacak
bizim göstergenin sağ tarafına bazen elektrik gelmiodu ama marşa basıp silecek açınca düzeliodu ha bide silecek kolu zorlandığında sinyalin sol ikaz ışığı biraz yanıp işlem bittiğinde sönüyör abiler o soketin içindeki pinler yüksek akımdan erimesin arabada elek. alet çok varsa ondan yapar yapa kabloları yemiştir yüksek akımdan.
Mustafa abinin dediği gibi olmuş kahverengi kabloya dokundum geldi elektrikler temazsızlık varmış hallettim yorum yapan herkese tesekkur ederm konu kilitlenebilir.