Tofas Team

Tam Versiyon: Tüpe gaz kesici konurmu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaşlar, fazla uzatmayim kontağı kapatınca tüpün üzerine gaz kesici konurmu yada tüpten çıkıp beyine giden bakır boruya gaz kesici monte edilirmi?
Kontağı kapatınca tüpten de gazı kesmek istiyorum. ?
zaten kesiciler kontağı kapatınca kapanmıyomu
O dediklerin zaten var beyinin üzerindeki şey gaz kesici selenoiddir ondan hariç kaput içerisinde bir de gaz kesici vardır yani tanktan gelip direkt beyine girmez gaz öyle olsa muayeneden geçemezsin zaten arabayı kullanamazsın bile hatta ben senin sorununu anlamadım açıkcası ?
Benim araçta aldığımda alarm vardı tam olarak bağlantı şeklini bilmiyorum ama alarmı açmadan marş basarsam gaz devreye girmiyordu ve araç marş basmıyordu. belki bu konuda @Falcon417  abinin bir bilgisi vardır.
@clskn O motor blokaj mevzusu bu durumla alakalı değil
manuel düğmeden değilde otomatik olarak sıfıra çeksin istiyor benim anladığım bu
evet arkadaşlar normalde benzininde  gazında kesicisi var fakat benim istediğim şu;
tüpten gaz kesiciye kadar gelen uzun bakır boruya pek güvenmiyorum yani belki saçma düşünüyorumdur fakat tüpe yakın bir mesafeden gazı kesmek amacım hani tüpten kaput altındaki gaz kesiciye kadar gelen borudada gaz olmasını istemiyorum???
Tankın üzerinde gaz kesicisi var zaten senin tank eski mi ?
2011 de takıldı benim tank, eskiden aldesa vardı, arabayı bursadan aldık bana geldiğinde simit tüp değilde bagajı açınca sağda ufak bişiy duruyordu vize zamanı geldi vizeden geçmedi bende simit tüp taktırdım yeni sıfır, adam sadece tüpe taksit yapamam komple tesisat çakersem 6 bölerim dedi banada daha cazip geldi 2011 den beri mimgaz  marka kullanıyorum şimdiye kadar sorunla karşılaçmadım  sadece 1 kere gaz kesicinin filtresini temizlettireyim dedim gazcıya gittim arkadan tüpten yani gazı kesemedi eliyle çevirdi vanasından kapatmaya çalıştı hatta ordanda kapatamadı sen bu gazı komple bitir benzinle gel halledeim ded bende öyle yaptım yani koku falan gelmiyor ama ben güvenmiyorum...
Güvenlik önlemi olarak tanklarında üzerinde kesici selenoid bulunuyor zaten sendekinde de vardır kontağı açınca tankın üzerinde çıt sesi duyarsın
Bak resimde görünen mavi şey gazı tank üzerinden kesiyor

[Resim: samandra_2.jpg]
Sayfalar: 1 2