Tofas Team

Tam Versiyon: Muayeneden kaldık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şu muayene olayı şansmı kişiden kişiye değişiyrmu anlamadım gitti hersene yaptrdığım yerde muayeneye gittim ilk defa kaldım 2sene önce araba neyse busenede öyle girdim sonuç şaşkınlık Smile[Resim: d2aa7aaa79516aa0565de06ea9163968.jpg]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şasedeki çürük icin birsey diyemeyiz 2 senede çok şey degisir arabada ama gaz borusunu anlamadım
LPG bakır boru egzoz'a yakınlıktan dolayı herhalde. Bizim burada lpg işletirken tüm lpg kitinin aynı marka olması gerektiğini söylediler dolum ağzına kadar. Sizin tank ve regülatör farklı marka bu durum muayeneden dolayı mı?
(15.11.2016, 15:09)Hocaoglu yazdı: [ -> ]LPG bakır boru egzoz'a yakınlıktan dolayı herhalde. Bizim burada lpg işletirken tüm lpg kitinin aynı marka olması gerektiğini söylediler dolum ağzına kadar. Sizin tank ve regülatör farklı marka bu durum muayeneden dolayı mı?

regünün ve tankın aynı marka olmasına gerek yok,sadece bir önceki muayenede gelinen ile aynı olması gerekir şayet değiştirildi ise gelirken montaj tespit raporu ve gaz sızdırmazlık zorunludur aksi halde ''Sıvı gaz onaysız'' diye ağır kusur alırsınız. 10 cm meselesine gelince eğer araya herhangi bir saç konulur ise veya alüminyum borunun içinden geçirilirse egzoza en yakın kısım kusur ortadan kaldırılacaktır.
Gaz sızdırmazlık raporunu aldığım halde ve tesisatın borunun içinden geçmesi halinde geçmedi yeni sisteme göre tesisat bakır boru aracın sol tarafından geçicekmiş egsoz tarafından değil ve egsoza 10cm mesfede olcakmış 20seneden beri borular sağ tarafta şimdi sol tarafa aldırdım bakalım inşallah geçer bu sefer şasedeki çürükte altta kriko vurulan yer el kadar bi çürük yapmış çatlak yazmışlar Smile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi