Tofas Team

Tam Versiyon: Aldesa beyin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Sa atradaşlar.Yakıttan dolayı brc marka olan beynî değiştirecem tabi önce servisinde tamiri yapılırsa baktıracam ama aldesa servisini aradım fiyat almak için 120 tl dedi.Diğer servisi aradım elimde,aldesa el değiltirdiğinden stoklarda ve garantide sıkıntı oluyor dedi.görüşlerinizi alabilirmiyim.
BRC'yi söküpte aldesa takılmaz ben olsam tamir felan oluyorsa yaptırırsın veya lavato taktırabilirsin.
@exsantric tabi önce baktıracam.belki diyafram ve contalar özelliğini kaybetmiştir.cünkü neydeyse 8-9 yıllık beyin.brc nin ilk çıkanlarından.yani bir beynin ömrüde o kadar değil mi?lavatonın fiyatına bakmadım hiç ama hem formda hemde dışardan arkadaşlar bütcen yoksa aldesa taktır diyorlar.

Dün sanayiye gittim.usta motora baktı bıjilere baktı.motorla alakalı sorun yok.yakıt fazlalığı beyinden.bir baktır,çünkü beyinden kokuda geliyo dedi.

@Falcon417
@oguzhan58 ozaman abi sen lavato taktır bence altındaki slx sonuçta benzine yakın performans istiyorsan lavato idare etsin diyorsan aldesa ama kışın lavato bence daha iyi performans verir diye düşünüyorum 180 200 lira beyinler çok bişey degil durumuna göre belirlersin.
Lovato 200 tl imkan varsa onu taktır
@Falcon417 şimdiki beynin conta ve diyaframı bozuk mu değilmi nasıl anlarız.servisine gitsem onlar nasıl bir işlem yapar.yani tamir yapılırsa boşa değişmeyim çünkü maddiyatta sıkıntılıyım.usta fazla yakmada aracın motorunda problem yok dedi ama beyinden gaz kokusu geliyor dedi.
@oguzhan58 Lpgde çok yakma ,rölanti ve ayar tutmama,stop etme,geç çalışma,gaz kokusu,radyatör ve yedek deponun gaz kokması bunlar varsa ki var senin yapabileceğin bişey yok tamir takımı var ama randıman alamayabilirsin lpgyedekparca.comdan siparişini ver cebine uygun birini kendin tak kullan derim
@Falcon417 Mustafa kardeşim saydıklarından stop etme yok.Tabi sabahları marşa basınca 5-6 sn de anca çalışıyor ve belli bir müddet gaz vermezsem stop edecek gibi oluyor.Radyatör hariç yedek su deposunu kokladım gaz kokusu yok yada ben alamadım.Beyin olarak tavsiyen nedir?Cuma günü izinliyim,bu işi halletmem lazım.Çünkü aylık 60 lira verdiğim gaza bu ay iki katını verdim.
Aldesa olabilir demiştim ama el değiştirmiş diyorsun başkada alternatifim yok lpgyedekparca.comdan bakabilirsin
@Falcon417 S.a Mustafa kardeşim.Brc ve lovato servislerini ayrı ayrı aradım.biri Brc ye 350,diğeri 400,lovatoya 350,vikas'a ise 220 diyor.Neden pahalı olduğunu sordum intetnette 200 dedim.Onlar yerli üretimse doğrudur,bizdekiler ithal diyor.Vimaksta iyidir dedi.iyice bunaldım.

Ankara Lovato merkezi aradım.250 tl dediler.Sivas bayinizde neden 350,aynı ürün değilmî dedim.Aynı ürün dedi.belki daha yüksek motorlu araçlar için olanı söylemişlerdir tekrar bi görüşün dedi.siDen alsam burdaki bayinizde taktırsam dedim.O zaman garanti dışı kalır diyor.Nasıl garanti dışı sonuçta sizin bayiniz takıyor dedim.Delirdim yaa
Sayfalar: 1 2 3 4