Tofas Team

Tam Versiyon: Babamı dolandırdılar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar hayırlı cumalar babam bu aralar letgo daki ilanlara çok bakıyordu şarjlı matkap istiyordu ikinci el az kullanılmış çift akülü bi ürün bulmuş neyse satici dedigim şahıs istanbulda ikamet ediyor babam aramiş hesap numarasi istemis oda ad soyad hesap no vermis babam parayi yatirdiktan sonra ne telefona cevap veriyor nede attigimiz mesajlara dönüyor ben parasınsa degilim bu şahısa ne yapabiliriz hukuk açısından. Ilgilenenler yorum yaparsa sevinirim
letgo ya yazın herhangi bir sözleşme yok ise para gider herhangi bir hukuki olarak alıcaklı olmazsınız.
Internet. Bankaciligindan gondermis parayi. Parayi almasamda olabilir ama hukuki sureç başlatmak istiyorum ne yapabilirim
kardesim bilgim yok ama açıklama yazmışmıydı para gönderirken şu şu ürün için gibisinden. bu konuya benzer olaylar için (ankara trafikt)e biri paylaşmıştı kaporanın üzerine yatmışlar faceden gir bi bak istersen altına yorum atanlar olmuştu.
(04.11.2016, 12:22)truck06 yazdı: [ -> ]kardesim bilgim yok ama açıklama yazmışmıydı para gönderirken şu şu ürün için gibisinden. bu konuya benzer olaylar için (ankara trafikt)e biri paylaşmıştı kaporanın üzerine yatmışlar faceden gir bi bak istersen altına yorum atanlar olmuştu.
Açıklama yaptı mı yapmadimi bilmiyorum ama internet bankacılığından gondermis babam letgo uzerinden mesaj atmis ordaki mesajlar duruyor adres filan göndermiş oradan birşeyler yapabilir miyiz acaba ?
Zor uğraşma derim bi bardak su içmek gerekiyor
(04.11.2016, 14:36)loli yazdı: [ -> ]Zor uğraşma derim bi bardak su içmek gerekiyor

Aklımdan karsidakini kizdirip bana hakaret etmesini saglamak sonra hakaret davasi acmak geciyor
hiç birşey yapamassınız ki zaten böyle insanlar kendini sıyırmasını çok iyi bilir
Parasında degilimde babamı üzmüş çok zoruma gitti
Letgo'da satıcıya mesaj göndereceğin zaman mesaj penceresinin üzerinde kocaman yazıyor ''Anlaştıktan sonra satıcı ile yüz yüze görüş ve nakit ödeme yap, banka havalelerini veya banka çeklerini kabul etme'' Diye.. Sistem kendini haklı çıkarır satıcıyı da şikayet edemezsin uğraştığınla kalırsın bence yapacak bir şey yok. Dikkat edilmesi gerek böyle şeylere. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Sayfalar: 1 2