Tofas Team

Tam Versiyon: Muayenesizlik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm millet geçenlerde muayenem bitmişti işten güçten vaktim olmadı yaptıramadım 2 gün önce de misafirimiz vardı unuttum evlerine bırakmak için çıktım yola çevirmeye yakalandık 92 lira ceza kestiler 1 hafta da izin verdiler. Şimdi ben bu cezayı bu sabah Ptt'den ödedim indirimli olarak 69 TL olarak. Trafikten men oalyı kalkmış mıdır otomatik olarak yoksa trafik şubeye gidip bildirmek mi lazım ya da nasıl olcak o men olayı kafam karıştı yardımlarınız için çok sağ olun. Hayırlı forumlar..
Muayeneyi yapmadan kaldirmazlar kardesim zaten ceza sebebai belli muayenesizlik Smile
(01.11.2016, 22:41)dest16 yazdı: [ -> ]Muayeneyi yapmadan kaldirmazlar kardesim zaten ceza sebebai belli muayenesizlik [Resim: smile.png]

Peki muayeneyi yaptırmak için randevu alacam orda sıkıntı çıkar mı benim muayeneyi yaptırmam 2 3 haftayı bulur yani sonuçta trafikten men iken muayeneye gircek bu araba?
Aleyküm selam. Sana cezayı ödersen men kalkar dememişler öyle birşey de olmaz zaten Olmamış "muayeneyi 1 hafta içinde yaptır bu sürede sana dokunmayiz, eğer verdigimiz süre dolduktan sonra muayenesiz çevirmeye takilirsan baglariz" demişler kardeşim.

Cevirmelerden uzak dur hiçbirsey olmaz.
(01.11.2016, 23:01)ersın124 yazdı: [ -> ]Aleyküm selam. Sana cezayı ödersen men kalkar dememişler öyle birşey de olmaz zaten [Resim: no.gif] "muayeneyi 1 hafta içinde yaptır bu sürede sana dokunmayiz, eğer verdigimiz süre dolduktan sonra muayenesiz çevirmeye takilirsan baglariz" demişler kardeşim.

Cevirmelerden uzak dur hiçbirsey olmaz.

Hee tamam o zaman muayenede bi sıkıntı olmaz yani bana bu araç trafikten men muayeneden geçmez demesinler de [Resim: smile.png]  Yaptırırız bi şekilde zaten ıvır zıvır işler canımı sıkıyo ustam rot balans fren ayarı vs sanayide gezdirmek lazım arabayı da vakit yok işten güçten bakıcaz artık  [Resim: blush.png]
Vize de aracın borcu harcı eksik gedik vb problemi olmasın yeterli.
Biniyorsan mecburen vakit ayırıp yaptiracaksin. :ok
(01.11.2016, 23:30)ersın124 yazdı: [ -> ]Vize de aracın borcu harcı eksik gedik vb problemi olmasın yeterli.
Biniyorsan mecburen vakit ayırıp yaptiracaksin. [Resim: Okey.gif]

E-Devletten sorguladım borcuvs yok sigortası 2 ay önce yapıldı bi borç harç durumu yok zaten arabaya haftada 1 kere anca biniyorum pazardan pazara şirket aracını kullanıyorum normalde. O da bu ana denk geldi yani. İllaki yapılcak ama bu aralar işlerim çok yoğun bi vakit bulup ayarlıcam inşallah. Cevaplar için çok sağ olun.