Tofas Team

Tam Versiyon: Korna basınca ışıklar göz kırpıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar benim 99 model doğan slx 1.6 ie aracım var. Kornaya bastığım zaman ayak aydınlatmaları , kadranda kornayla beraber göz kırpmalar oluyor ayrıca sigorta kutusundan da çıt çıt ses geliyor bunun olması normalmi acaba ?
Çıt çıt sesi roleden geliyor normal o. Ama farların ampullerin göz kırpması normal midir bilemem. Mesela benim aracımda dadat korna vardı sorun yoktu 1 ay önce çat çat korna taktım dediğin gibi göz kırpmaya başladı ustamız roleyi çıkarıp atalım anadol marş otomatiği (halk adında taş*k) takalım dedi hem ses daha performanslı oldu hem daha sağlam oldu bi sorun kalmadı. Rolede sorun olabilir diye tahmin ediyorum.
(01.11.2016, 22:18)qarabasan yazdı: [ -> ]Çıt çıt sesi roleden geliyor normal o. Ama farların ampullerin göz kırpması normal midir bilemem. Mesela benim aracımda dadat korna vardı sorun yoktu 1 ay önce çat çat korna taktım dediğin gibi göz kırpmaya başladı ustamız roleyi çıkarıp atalım anadol marş otomatiği (halk adında taş*k) takalım dedi hem ses daha performanslı oldu hem daha sağlam oldu bi sorun kalmadı. Rolede sorun olabilir diye tahmin ediyorum.
Yardımınız için teşekkürler roleyi kontrol ettireyim.