Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg tankı kesmek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İşsizlikten ne yapacağımızı şaşırdık. Bitane 55litre herhalde silindir lpg tüp var. Bunu ortadan 2ye kesip menteşe ayak. Vs kaynatip mangal yapicaz. Peki bunun içindeki bazı tamamen nasıl bosaltabiliriz. Daha doğrusu güvenli şekilde nasıl keseriz?
Sen başka bir tofaş forumunda moderatör değilmiydin ya geri gelmişsin Smile
şamandırayı çıkartın.
Burası kapanınca ben maddi durum nedeniyle vip alamadım o suredede boş durmamak adına oraya kaydolmustum sağolsun arkadaslarda ilgi nedeniyle moderator yaptılar. Hayırlı? Sorun mu var? Herkese açık bi forum değil mi burasi
Şamandırasını çıkarıp spiralle keseceksin anlamadım ne yapmaya çalıştığını biz çok kullandık 60lık tanktan mangalı güzelde oluyor ama içine toprak koyman lazım unutma.Bu arada sana uyarıda bulunan sitede görevli değil normal bir üye atarlanmalar falan hoş değil
Ben ayarlanması hayirdir derken sorun mu var anlamında? Kastim herkese açık bi gorumda böyle yargilanilmamali.
Öncelikle 16 yaşında bir çocuk ile ne gibi sorunum olabilir, bir diğeri mesajımın sonunda gülümseme var öyle hayırdır, sorun mu var gibi kelimelere gerek yok saygı sevgi çerçevesini bozmayalım!
Alakası bile yok abi ben Mustafa abiyede pm attım bianlik çıktı işte sorun olacaksa kaldır diye sende kusura bakma abi
Ok kardeşim sıkıntı yok Wink
Samandırayi söküp tankı güneşe koy birkaç saat dursun sonra tankı mazotlu aracın egzoz dumanina dayayıp kesersin. ben bu şekilde oksijen kaynağıyla tankı deldirip 2ad. maşon kaynattirmiştim.