Tofas Team

Tam Versiyon: Arac Cok Yakiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
@Falcon417 mustafa abi benzinde denedim abi 20 liralik benzinle 43 km gitti gazdan daha fazla yani bu sekilde sorunum ??
Benim araç 20 liralık benzinle 20 km yol yapıyor ya ben ne yapim kafamı hangi taşlara vurayım ?
(24.10.2016, 16:52)stomakin yazdı: [ -> ]Benim araç 20 liralık benzinle 20 km yol yapıyor ya ben ne yapim kafamı hangi taşlara vurayım ?

Aracın yağ filtre bakımı artı sibop avans ayarı lazım 20km de ne arkadaş =)
@LAZSAMET61 Netten baktım benzinin litre fiyatı 4,85tl yazıyor 4.1 litre yapıyor onunla 43km gitmişsin koklamış yakıtı lpg beynini değiştir paran varsa lovato taktır yoksa aldesa taktır
Eyvallah mustafa abim allah razi olsun iyiki tofasteam ailesinin bir mensubuyum herkes iyiki var hayirli aksamlar
lovato ile aldesa arasında ne fark var. yakıt açısından bi fark varmı bende taktırmak istiyorum kararsız kaldım benm araç ie 2000 orjinal fabrika çıkışlı tüplü hiç değişmedi daha yakıt km 40 krş
@Bülentk Paraya göre ürün malzeme kalitesi çalışma performansı illaki verdiğin para kadar hayrını görüyorsun
tek nokta enjeksiyonlu alıcam dimi ben beyni o zaman
Tek nokta ile karbüratörlü beyin aynıdır zaten farklı bişey yok
Sa benimde son bir ayda fazla yakmaya başladı.Gaz göstergesi yanıp sönmeye başladığında 20 liralık gaz alyorum 40-45 km sonra yine yanıp sönmeye başlıyor.ustaya götürdüm lpg ciye git kaçak varrmı baktır birde bilgisayarlı gaz ayarı yaptır, olmazsa o zaman gel dedi ama hala aynı.Cuma günü izinliyim ustaya götüreceğim.tavsiyeleriniz nedir?

Merak ettiğim lpg beyninden kaynaklana bir sorun varsa lpg bayii bunu tespit edebiliyorlarmı yoksa direk beyni değiştirmemmi gerekiyor.
Sayfalar: 1 2 3 4