Tofas Team

Tam Versiyon: Hava Filtresi Değişimi Sonrası Rolanti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2 saat kadar önce hava filtresini değiştirdim. Yaklaşık 5 km yol geldim. Artık köşeyi dönüp arabayı park edicem, motor bir anda boğulmaya başladı. Rölantide durdu duracak, hafif gazlayıp motoru tutuyorum ama yokuş aşağı karşıdan araba gelince durup yol verdim motor hemen durdu. Arabayı güç bela park ettiğimde hararet 90lara gelmişti. Ama o kadar yorulmadı araba. Sorun neden kaynaklanır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söktüğün gibi taktığına emin misin ? yazlık kışlık modu vardır kapakta bir çıkıntı vardır hatta ona dikkat etmen lazımdı
İşte ondan emin değilim takarken çevirmiş olabilirim. Hatta çıkıntılı kısmı filtre kutusunun ağzına denk getirmiş olabilirim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tersini yapıp tekrar dene muhtemelen ters taktın
Muhtemelen öyle oldu. Sen ters taktın dedikten sonra fark ettim, kapalı süngerli kısmı ağzına geldi. Eyvallah çok sağ ol.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah baktığımda çıkardığım gibi takmışım, bu sefer diğer kısma getirdim, 2-3 km gittim yine yapmaya başladı. Eve kadar güç bela gittim. Devirin bi anda kesildiği yerlerde hep stop etti. Evin önünde benzine aldım, sıkıntısız sanayiye gittim. Usta baktı sadece rölanti düşük dedi. Rölantiyi ayarladı. Şu an sıkıntı yok ama olacak gibi. Ben de bekliyorum. Şu an için sorun çözüldü, eyvallah.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi