Tofas Team

Tam Versiyon: Yüksek Göğüs Eldivenlik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İyi günler arkadaşlar. Yüksek göğüslerde eski anahtar grubunun yerine koyulan eldivenlik orta konsoldaki küllüğün oraya oturur mu? Küllüğü iptal edip eldivenliği orada kullanmak istiyorum da. Uyarsa hemen gidip alıp yerleştiricem.

[Resim: d1d119e722a378df470b078894589d7d.jpg]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uymaz
Kendi arabanda anahtar grubunu söküp yerini ölçebilirsin aynı şekilde orta küllüğüde ölçer duruma bakarsın
küllük kısa sıgmıyor
Ölçtüm çok yakın geldi. Yine de size sordum. Ankara'da bi kaç yere sordum eldivenlik ellerinde yokmuş. Başka bi şekilde küllüğü iptal eder, sizinle paylaşırım. Çok sağ olun, iyi geceler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullugun ışığını da yeni eldivenlige uyarlarsin birde tamamdır
Küllüğü söktüm, içine yumuşak malzeme döşeyip karbon kapladım. Resimdeki gibi iki kablo var, birisi ampule bağlı diğeri küllükteki metale bağlıydı. Bunları led şeritin artı ve eksi ucuna direkt bağlasam sıkıntı yaşar mıyım?

[Resim: c4b164f58430ccc991b155b34c16ae84.jpg]

Fazla başlık kalabalığı yapmadan; resimdeki anahtar grubuna da led döşeyeceğim, bunlara da aynı şekilde bağlasam sorun çıkar mı? Ayrıca bunlarım hangisi artı hangisi eksi oluyor?

[Resim: 9f3e2518d08cd08aa6d605ee741c5520.jpg]



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küllükteki kablolar parklara bağlı olması lazım led bağlayıp dene baklara bağlıysa sıkıntı olmaz  barklarla beraber kullanırsın anahtar gurubunda ise siyah kablo - sarılı olan + olması lazım onada şerit ledi bağlayıp dene yanmassa ters bağla yanacaktır.
Park hattı kablosu zaten bağla şerit ledi sorun olmaz :ok
[Resim: 3oa_Y4p.jpg]

aynen sametin dediği gibi sarı olan artı siyah eksi bende kırmızı şerit led vardı sol üst köşeyi kanırtıp oraya taktım 3lü tek akşamları parkları açtığımda güzel loş bir aydınlatması oluyor.
Sayfalar: 1 2