Tofas Team

Tam Versiyon: Yan Ayna Yönlendirme Ledleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Arkadaşlar

Aracıma bir yenilik yapmak istedim. İnternette gezinirken aliexpress üzerinden aşağdaki yönlendirme ledlerini gördüm ve aldım. Ledlerin farklı renkleri vardı ben mavi istedim.



[Resim: 20160922_232716.jpg]
Bu ledlerin takımını 1 Dolardan aldım.  Bugün sol aynamı söktüm.
ilk başta aynanın arkasına ulaşabileceğimi düşünmüştüm. Ama çerçeveyi ayıramadım. foruma baktım çift taraflı bant ile yapışık olduğu yazıyordu yinede aynayı kırarım diye düşünerek cesaret edemedim. Bende çift taraflı bantı led in üzerine yapıştırdım ve aynanın arasından bastırdım. Ardından aynanın içinden kablo çektim. ilk deneme yi aşağıda görebilirsiniz.


[Resim: 20160923_001034.jpg]

ilk deneme hoşuma gitti. Yarın aynayı arabaya takıp bağlantılarını yapmaya çalışacağım iş bitiminde akşam vakti resim yada video çekmeyi denerim.
sinyallerin içine oturtma sansı yok mu bunu stopları komple lede cevirsek ? hatta üzerinde biraz oynama yapıp kayar sekilde olsa olabilir mi ?
Neden olmasın tabiki olabilir.

Hatta benim düşüncem vardı stop lara Led Matrix koymak gibi ama yeterli ışık olur mu bilemedim Pek çok uygulaması var aşağıdaki gibi mesela [Resim: smile.png]  araştırmak lazım
[Resim: led_matrix_ID902_LRG.jpg]
bu ledleri ilk defa gördüm güçleri 3 çipli ledler gibiyse bence yeterli olur bide seffaf stopla kullanılınca yeterli gelir bence
Bu led Matrix lerde animasyon yapılabiliniyor hareket katabilir yani
biraz araştırmak lazım bu ledlerle güzel seyler yapılabilir