Tofas Team

Tam Versiyon: Sol arka kapı kilitlenmiyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracımda alarmlı merkezi kilit var kapıları kilitliyorum kumandadan sol arka kapıyı hafifçe açmaya kalktığımda açılıyor zorlanmadan neden böyle yapıyor ? Not: sol arka kapıyı kilitlemek için illa o kapının mandalını aşağa itip kilitleme tuşuna basmam gerekiyor neresinde arıza var bu kapının değerli yorumlarınızı bekliyorum .
Benimde sağ ön kapıda öyle bi sorun vardı döşemeyi sök motorun kablolarını kontrol et eğer bi sorun yoksa kapı kilidi değişicek ben öyle çözdüm benim sorunumda sağ ön kapı kumandadan kilitlemeye bastığımda sadece sağ ön kapı kilitlenmiyordu kapı kilidi değişti sıkıntı kalmadı
kapı döşemeni sök, merkezi kilit pompanı göreceksin orda aç kapa yap hareket ediyormu diye, hareket etmekte zorlanıyorsun ilk olarak kapı kilit mekanizmanı yağla bi süre öyle idare et hala düzelmezse kilidi değiştir. pompa hareket etmiyorsa ilk olarak kabloyu kontrol et bazen dandik kablo çıkıyor çürüme yapıyo sağlam yerinden ek yaparsın, pompayı çalışıyormu diye başka kapının artı eksisine bağla test et. sorunu anca böyle bulabilirsin.