Tofas Team

Tam Versiyon: Kaza Yaptık Olaya Bak..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Beyler geçen gün dar bir sokakta bi minübüsle karsı karsıya geldık.neyse adam yol verdı gidiyodum tam minübüsün yarısına geldim arkadan bi ses dayı ustumuze cıkıcakmıştı. gittim sanmış sen tam sol yap arka sol çamurlukla  stoba vur.çamurluk çizik ufaktanda göçme var.stobunda  kenarları kırıldı.Neyse öyle böyle konustuk dayı dedi yaptırırız tanıdıklarımız var rapor tutmadık.Telefon numarasını felan aldım yanımdada aradım çaldı.Bayram dolayısıyla sanayi kapalı.pazartesi kendi ustama götürdüm kaporta 50TL. boya 150TL.stop 50 TL toplam 250 TL.Olay şimdi başlıyo dayıya ulaşamıyorum [Resim: huh.png].mesaj yazıyorum arıyorum yok.şimdi elimde fotolğraflarda var kazayla ilgili kamera kaydıda vardır.hersey net belli.vurdu kaçtı desem onun sigortası karsılarmı ?
her ihtimale karşı keşke rapor tutulsaydı. ama keşkenin bir faydası yok. önce bi polis merkezine git bence geçmiş olsun.
Gecmiş Olsun Kardeşim Allah kimseye Kaza Bela Göstermesin.
kötü düşünme belki başka işleri vardır elinde kanıt varsa nereye kadar kaçacak telefona bakmasın devlet her türlü bulur şunu söyleyim ben paranı verim yada yaptırım şöyledirböyledir bek bakmayın tutun raporu gönderin gitsin..
Gecmis olsun
karakola gidip dilekçe ver. o adam uğraşsın. madem adamın işi vardır falan diye düşünüyorsak adam dürüst olarak arayıp söyler "kardeşim bu sebepten dolayı sana şu gün döneceğim".. o da yok. bence dilekçe ver karakola onlar uğraşsın. karşı arabanın sigortasından yaptırırsan eğer karşı sigortayı yaptırırken prim yüksek tutacak. buda ona bir eksi olacak.

yada uğraşmayım ben yaptırırım dersen onu Allaha havale edersin 10 katı çıkar ondan ve haberi bile olmaz
bencede öyle ufak bi kazada benim basıma geldi rapor tutmadık ama adam en ufak seyden kaçmadı bi kaç gün benim işlerim vardı adam aradı kardeşim arabayı yaptırmıcak mıyız aramadın diye Big Grin sen git karakola durum bu de plakayı biliyosundur zaten gerekeni yaparlar
karakola git adam vurup kaçtı de. ona hemen ulaşılır zaten birlikte karakola çağılırsınız davacı olabilirsin hemen. yada ordayken anlaşır alırısn paranı.
Bizim kacak dayıya ulaştım.benim telefonumu engellemiş eve geldim evden aradim caldi.kapattım kendimden aradım meşgul çalıyor bidaha evden aradım açtı.cumartesi ümraniye sanayiye çağırdı.benim kendi kaportacimdan aldığım fiyatı beğenmemis.o kendi ustasına göstercek mis bakalım.cumartesi ne olcak.cumartesi hallolmazsa polise gidicez artik. Dodgy
Onun ustasına yaptırana kadar hiç yaptırma derim , adamla görüş konuş fiyat al de ben kendi ustam dışında elletmem fiyat farkı çok değilse ikna edersin olmadı 3-5e bakma arada uçurum fark olmazsa adamın ustası yalandan çok düşük fiyat çıkartmazsa parayı elden al aradaki farkı koy kendi ustana yaptır sonra çok pişman olursun kalın bi macun akmış boya neler neler 

Geçmiş olsun