Tofas Team

Tam Versiyon: Dolandırıldım fikir verin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Telefonu açana kadar ısrarla aradım. Sonunda açıp yatıracağını söyledi. Paramı yatırdı. Yardımlarınız için teşekkürler  [Resim: smile.png]
İyi hadi gözün aydın, bende birinde 100 tl kapora kaptırdım. Yasal süreç hala devam ediyor
(07.10.2016, 16:35)TofasTeam yazdı: [ -> ]İyi hadi gözün aydın, bende birinde 100 tl kapora kaptırdım. Yasal süreç hala devam ediyor

Teşekkür ederim abi, sana da geçmiş olsun inşallah olumlu sonuçlanır. 100 lira için yalan söylemek sözünde durmamak çok üzücü bir durum. Böyle karakteri bozuk insanlar misliyle bedelini öder inşallah.
Vay bee... Ağızdan cikan söze itimat edip bi güzellik yapmışsın hatta panjurun üzerine para da vermissin aldığın karşılığa bak keşke sende kargo kapalı diğerinde sıra var vss. aynı şekilde karşılık verseymissin.
Geçmiş olsun neyseki zor da olsa hakkını almışsın o yüz lira çerçeveletilip asılsa yeridir valla.
(08.10.2016, 01:43)ersın124 yazdı: [ -> ]Vay bee... Ağızdan cikan söze itimat edip bi güzellik yapmışsın hatta panjurun üzerine para da vermissin aldığın karşılığa bak keşke sende kargo kapalı diğerinde sıra var vss. aynı şekilde karşılık verseymissin.
Geçmiş olsun neyseki zor da olsa hakkını almışsın o yüz lira çerçeveletilip asılsa yeridir valla.

İyi niyetle yaklaştım yüz verdik ayıya hesabına döndü  [Resim: D.gif]  Zaten adama 100 lirayı yatırmazsan helal etmeyeceğimi, dindar bir insan ise vicdanen rahat olmayacağını yazdım kendisine bıraktım. Beni zengin etmez kendisini de fakir yapmaz o para. Hak geçmesin yeter.
Sayfalar: 1 2 3