Tofas Team

Tam Versiyon: Sadece Orjinal 91
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
0 alınmıştır. 19 yıldır bizde. her yeri orjinal boya dahi yapılmadı. 93 yılında siyalleri turuncudan beyaza ve dikiz aynaları doganlarınkıyle değiştirildi. lisans fiat logoları bile duruyor.İçi lacivert döşeme aynı sekılde gögüs de laci-gri arası bir renge sahip. camlar orjinal mavi.daha 95bin de. (son 2 yılda 45bin yapıldı) yanı oncesınde hıc bınılmedı.ailemizin 2.arabası çadırı çekili durmaktadır. memlekete gittiğimde biniyorum suanda.
[Resim: dsc0078ag.jpg]
[Resim: dsc0029az.jpg]
[Resim: dsc0024aaa.jpg]
[Resim: dsc0083ai.jpg]
Çok güzel araban var kazasız belesız binmen dileğiyle...
tesekkurler Smile hanı tamponların rengı soldu bıraz dıyorumkı degıstırsem... sonra diyorum orjınalı kalsın soluk olsun napalım Smile
bence siyahlatma yöntemlerini uygula

örn: Kola,ayakkabı boyası,hazır ürünler(süt diye geçeni iyi),vazelin vs.

hazırları pek tavsiye etmem ala bele oluyor iyi sürmek lazım
ayakkabı boyasını denedım pek etkılı olmadı. o krem tarzı bişe suruldu bundan 5-6 yıl once yağ değiştirmeye gittiğimizde zaten ne olduysa ondan sonra tamponun rengi attı .
herhalde ondan sonra soldu işte rengi napalım artık kalacak oyle. bide a stünlarının kaplaması çatladı vida yerlerınden hafif. kömür siyah değilde daha grimsi bi çıta bulabılırmıyız. malum bizimkinin için siyah değil.
(18.06.2010, 16:25)Mcfacia07 yazdı: [ -> ]Abi hoşgeldin arabanın maşallahı var nazar değmesin 4 vites değil mi araç?Birde jant mı taktınız
yok 5 vites benim bildiğim 4 vitesler 88-89 bizdeki 5 vites hatta zamanında 175 i geçtiğimizi hatırlarım.
(18.06.2010, 16:27)Mcfacia07 yazdı: [ -> ]Afedersin abi 90 model anladım 90 lardada var 4 vites.

Saygılarımla
Mcfacia07
Moderatör-İmza Yetkilisi

ozaman 3 yıl çıkmış 4 vitesler. kısmet yapacak bişe yok. ama ben alındıgında baya küçüktüm ama babamın normal şahinlerden daha fazla para verdık buna dediğini biliyorum .bu döşeme cam fln farkı ıcın
4 - 5 fark etmez TOFAŞ bu affetmez Big Grin

Bu arada plakayı değişirme ben sevdim Smile
Biz takmıştık polisler söktürdü.

Bence normal plakanın siyah çercevesini sil ve film çeken yerlerde sayıları kalınlaştır.(imkanın varsa yeni plaka bastırıp yap)
maşşallah kazasız belasız.. kardeş tamponları değiştirmeyi düşünüyosan değiştir derim ben öne slx al misal bu tür ufak şeylerle orjinallik gitmez ama kimileri vardır ,sibob kapağı orji kalsın ister sende onlardansan kalsın ama araç zaten her türlü ben burdayım diyor benim düşüncem bu.
Sayfalar: 1 2