Tofas Team

Tam Versiyon: ABS ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracıma Air'i Takıp Etiket Yaptıktan Sonra Nazara Geldik .  Fren Sisteminin Zayıflığı Ve Bir Koç'un Yolun Ortasına Birden Çıkması Sonucu Talihsiz Bir Olay Yaşadım . Ve Doğal Olarak Süspansiyon İle Oynayan Ben Fren Sistemi İle Neden Oynamayayım Diye Düşünceye Daldım Ve Araştırmaya Başladım . Ve Geçenlerdede İlanlarda Gördüm Kartal'a Seat Leon Fren Sistemini Takmış Bir Vatandaş . Benim İlk Olarak Düşüncem ABS Takmak Ve Fren Sistemini Geliştirmek . Bu konu ile İlgili Bilgisi Olan Varsa Yardımı İçin Şimdiden Teşekkürler .
tofaşların firenlerini geliştirmek için fiorino doblo 15 janta uygun olan disk ve kampana takılıp ayar ona göre yapılıyor farklı uygulama varmı bilmem 2 adet 15 fiorino diski 2 adet fiorino 15 kampana ve fren takımı kaça maal olur bilmem ama cillop gibi oluyor
Paliolarin kaliperi de uyduruluyor sanırım.

Arkalari da disk yapayım dersen 124 diferansiyeli takarsin.
Abs başka şey kaliperi diski balatayı değiştirmek başka şey ama
(12.08.2016, 23:57)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Aracıma Air'i Takıp Etiket Yaptıktan Sonra Nazara Geldik .  Fren Sisteminin Zayıflığı Ve Bir Koç'un Yolun Ortasına Birden Çıkması Sonucu Talihsiz Bir Olay Yaşadım . Ve Doğal Olarak Süspansiyon İle Oynayan Ben Fren Sistemi İle Neden Oynamayayım Diye Düşünceye Daldım Ve Araştırmaya Başladım . Ve Geçenlerdede İlanlarda Gördüm Kartal'a Seat Leon Fren Sistemini Takmış Bir Vatandaş . Benim İlk Olarak Düşüncem ABS Takmak Ve Fren Sistemini Geliştirmek . Bu konu ile İlgili Bilgisi Olan Varsa Yardımı İçin Şimdiden Teşekkürler .

dediğin ilan sanırım bu kartal arayıp sormak lazım nasıl yaptın diye seat leonun 4.98 kampana yada disk kalperi varsa uyarlamışlardır bi şekilde .
Benim kartalda mekanik ABS var,eski sahiplerinden biri takmış.Bir senedir kullanıyorum,hiç ani fren yapmadığım için farkı anlayamadım.Ana merkeze ön ve arka için iki tane silindir takmışlar.İşin komik tarafı ben geçe ay farkettim olayı.Mekanik ABS olarak gir birşeyler bulursun,konuyla ilgili fotoğraf koymuştuk hem ben hem sayın Falkon.
(13.08.2016, 17:19)Falcon417 yazdı: [ -> ]Abs başka şey kaliperi diski balatayı değiştirmek başka şey ama

Amacım abs eklemek ve fren sistemini geliştirmek Mustafa abi

(13.08.2016, 18:55)azizyova yazdı: [ -> ]Benim kartalda mekanik ABS var,eski sahiplerinden biri takmış.Bir senedir kullanıyorum,hiç ani fren yapmadığım için farkı anlayamadım.Ana merkeze ön ve arka için iki tane silindir takmışlar.İşin komik tarafı ben geçe ay farkettim olayı.Mekanik ABS olarak gir birşeyler bulursun,konuyla ilgili fotoğraf koymuştuk hem ben hem sayın Falkon.

Görsel ekleye bilir misin ?

(13.08.2016, 17:01)ersın124 yazdı: [ -> ]Paliolarin kaliperi de uyduruluyor sanırım.

Arkalari da disk yapayım dersen 124 diferansiyeli takarsin.
Arkaları disk yapmayı araştırdım ve baya bilgiye ulaştım 124 difransiyele gerek yok modifikasyon ile birebir uyuyor
görsel bunlar.benim araca ait değil,ama aynı şekilde takılmış,
[Resim: gdzd4.jpg]
[Resim: 5637772c0444ff54be78d514dbbfd432.jpg]
Ne gibi bir faydası var frene Aceba?

Ve birde Arkalari diske çevirsem el freni ni nasıl ayarlayacağım
Frene faydası pedalı yumuşatıyor yağ basıncını artırıyor
Disk frende el frenide iyi bişey ama he
  [Resim: naughty.gif] [Resim: haha.gif]
Sayfalar: 1 2